Gamzeeyigun Dün gece uykusunda mizildamaya başladı kucağıma alıp yanıma yatırdım kafasını boynuma yapıştırdı eliyle de omzuma tutundu dedim ki ben şuan ölecem galiba mutluluktan bu nasıl bi his sizin de böyle anlarınız oldu mu
seninanonim Gamzeeyigun Bana her annecii ( anneciğim demek istiyor) diyip boynuma sarıldığında yaşıyorum bunu
Beraninannesii Gamzeeyigun Gözlerimin içine bakıp birden yanaklarımi yalamaya başlayınca ölüyorum ne ara büyüdün de öpme denemelerine başladın sen yahuuu😍
Sare_nuhaninannesi_05 Gamzeeyigun sanki dişleri varmışda beni o derece ısıracak gibi yanağıma yapışıp hıncını almasına bayılıyorum 😂
Gamzeeyigun seninanonim benim kızımda anne der gibi sesler çıkartıyor ama ciddi ciddi anne dediği anı o kadar heyecanla bekliyorum ki düşüncesi bile beni eritiyor 🥰🥰🥰🤗🤗
Beraninannesii Gamzeeyigun Oyy annesinin danası 😍 her anın tadını çıkarın dün minicik kollarimdaydi şimdi 14 aylık olmak üzere zaman çok hızlı ve acımasız 🥲
Gamzeeyigun Sare_nuhaninannesi_05 hahaha bide dişleri çıkınca gör😂 çenem zamanında diş kaşıyıcı görevi gördü 🤭🤭
Sare_nuhaninannesi_05 Gamzeeyigun sanırım hepimizi birer kaşıma aleti olarak görüyor diş dönemindeyiz mübarek 😂
Gamzeeyigun Beraninannesii şuan yürüme çabaları var Allahım diyorum bu niiiiii daha totosunu döndüremiyodu sağa sola şimdi apalıyo🥰🥰
Premomezra Gamzeeyigun elleriyle yanaklarımı avuçlıyor eriyorum eriyorum ❤️ bide bazen annneaggg tarzı sesler çıkarıyor ne zaman anne ya da baba diyecek çok heyecanlıyım
Gamzeeyigun Premomezra çok net baba kelimesini defalarca duydum ama anneyi bir tek ağlarken net söylüyor bi düzgün anne dese anan kurbannnn diye höykürecem🤣🤣🤣
Llhhh Gamzeeyigun inanın dünyaları verseler o anki mutluluk etmiyor 18aylık oldu nerdeyse öpmesi ayeı anne demesi ayrı her anları mükemmel ❤