Mommmmyyy Ayglhanvlkn hayırlısı olsun bende korkuma yaptırıyorum doktorlar yaptırın bildiğimden yaptıtacam keike devlet destekli olayfı
Mommmmyyy egesmommm dün gece sağım yaptım uyku arasonf abiberonla ağzına verdim çektim meme verdim memeyi alfı uyku sersemi canım sabah çok az emdi korkuyorum inşallah birşey olmaz içimizi ferah tutalım Allah bağışlasın 😍🤲
egesmommm Mommmmyyy sabah uyanınca güzel emiyor acıkmış oluyor ama gece ilk gün korkmuştum sanırım artık yavaş yavaş gece uykusunu uzatıyorlar
Mommmmyyy asliigl çok geçmiş olsun havalandırma yap bol bol zeytinyağla nemlrndir Oğluşumun boynu benimde canı yanıyor korkuyorum
Fatma0651 Bizde 2 ay 22 günlüğüz bir haftadır gündüzleri uyuyamıyor uykusu var ama on dakika uyuyup uyanıyor bir bebek o kadar saat nasıl uyumadwn yapıyor anlamıyorum
Mommmmyyy Fatma0651 hoşgeldin aramıza 😊 Çok merak ediyorum 3.ayımız nasıl olacak Allah sağlık versin sıcaklarda biz anneler için de zor bebekler için de zor
ssunacicek Fatma0651 benimde öyleydi gaz masajına basladım bide uykuya hafif dalınca çaktırmadan kollarını sarıyorum yani beliyorum 😀😀 uzun uzun uyuyo memeye ben akldrıyorum
Mommmmyyy egesmommm bende ben de o korku var canım 🥺 ama bakalım neler bekliyor bizi güncelleme yapalım arada bişgi alışverişi 😊❤️
egesmommm Mommmmyyy korkma gelişimi güzelse sorun olmaz umarım 🙏🏻bakalım bizi neler bekliyor her şeyi tecrübe ettiriyorlar bize 😂
Nafe Mommmmyyy birşey sorabilirmiyim sizinde bebeğiniz meme oyun oynuyor mu meme reddine mi gidiyoruz oyun mu oynuyor anlamıyorum ilk bebeğim memeyi alıyor sonra lafadını geriye atıp ucunu çekiyor bir anda bırakıyor daha sonra hırsla geri ağzına alıp iki emip aynı şekilde çekip bırakıyor tekrar ham diye ağzına alıyor akşamları bu döngü sürekli devam ediyor sütüm mü yetmedi oyun mu oynuyor başka bşrseymi anlamıyorum yaşayan varmı bu durumu acaba?
Mommmmyyy Nafe buna cevap verebilecek varsa beklim gerçekten bizde de öyle oluyor almak istemiyor çok acıkınca anca alıyor keyfi isteyince
Nafe Aryast yakancı kabizlik mi va bebeğinizde benim bebek de kaka yspacağı gün sabahtan başliyor ıkınmaya sizde de varmı? Neler yapıyorsunuz çözüm için
Aryast Nafe inanın bilmiyorum, anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal kabul ediliyor ama üç günü geçince kıvranmaya başlıyor yavrum 🥲 çözüm de henüz bulabilmiş değilim. Probiyotik başladım, umarım iyi gelir
Mommmmyyy ssunacicek son 3 gündür saat vs hiç birşey tutamıyorum çok acıkınca alıyor memeyi 4 saati buluyor 3 gündür ve bu durum benim canımı çok sıkıyor öok 🥺
ikicocukluAnne_ Mommmmyyy beni anlattınız resmen meme reddi gibi bişey oldu uykuya direnme huzursuzluk
Mommmmyyy ikicocukluAnne_ ufff Allah yardımcımız olsun canım 🥺 zorlanmalar zorlanmalar 3 gündür bambaşka bir bebek oldu. Bugun akşam serinlikte inşallah dışarı çıkaracağım biraz arabasında belki hava almak iyi gelir