Merveeofs iki_prens_annesi_ ah evet kızartma hiç cekilmiyor hele ki ama hiç bir şey gelmiyor aklıma başka
nazlimom_ iki_prens_annesi_ yoğurtlu kıymalı makarna yapcam karpuzla bu sıcakta insanın yemek yapası gelmiyor😂 makarnada olmasa napardık acaba😂
iki_prens_annesi_ Dilruba_1 bende taze fasülye yaptım yanına mantı düşünüyorum ama bilemedim pilavda olabilirmiş
iki_prens_annesi_ uynakbalina evet icilmiyor gerçekten ben çocuklar için çok az yapıyorum ama onlarda içmek istemiyor
iki_prens_annesi_ Beraninannesii afiyet olsun hiç daha önce görmedim kabak çiçeği dolması duymuştum ama eminim lezzetli olur
iki_prens_annesi_ Mariposa ah ah bayılırım ayran aşı çorbasına Rahmetli anneannem hep bize yapardı çocukken afiyet olsun sizlere de
sadekahve_bitter Nohutlu boncuk makarnalı tavuklu bi çorbamız var yoğurtlu onu yaptım yeter 😂 herşey var içinde
_Goktugunannesi__ iki_prens_annesi_ Dünden pilavım ve tavuğum vardı yanına taze fasülye yaptım salata karpuz yeterli
Hlalhlalhlal iki_prens_annesi_ ben yeşil mercimek salatası falan düşünüyorum yanına limonata yapıcam .Dikkat ediyoruz bu ara ailece 🫠