iki_prens_annesi_ Bu sıcaklarda her gün yemek yapmak eziyet resmen ve yemekte insanın içinden gelmiyor iştah olmuyor sizler neler pisiriyosunuz ben bugün taze fasülye yaptım yanına da mantı düşünüyorum
livanurvealpinannesi61 iki_prens_annesi_ ben akşam nohut yapmıştım bugün de yanına pilav yapıcam çocuklara da sulu köfte yapıcam
Dilruba_1 iki_prens_annesi_ aynen ne yemek yemek ne de yapmak insanın içinden gelmiyor ben de pek yemek yapan biri değilim binde bir yaparım bazen eşim yapar Bugün menüde taze fasülye pilav var o da annemden🥸
-Eraymoms- iki_prens_annesi_ Pilavım var yanına ızgara tavada et kızartırım az da salata kola bugünlük bunlar yarını düşünüyorum ben 😂
Merveeofs Ayy bende de kayınpeder var şaşırdım napacağımı😬 dolapta 5-6 içli köfte vardı tadımlık onları çıkarıcam bir de ırk kızartırım soğuk bir de ayran bugünlük böyle geçecek
iki_prens_annesi_ Dilruba_1 bende taze fasülye yaptım yanına mantı düşünüyorum ama bilemedim pilavda olabilirmiş
uynakbalina iki_prens_annesi_ kavurma var dolapta onu çıkarıcam birde pilav yaparım azıcık yanına da ayran bu sıcakta çorba pek işime gelmiyor 😅
iki_prens_annesi_ uynakbalina evet icilmiyor gerçekten ben çocuklar için çok az yapıyorum ama onlarda içmek istemiyor
Mariposa iki_prens_annesi_ soğuk ayran aşı çorbası yazın her akşam mevcut :) taze fasülye Pilav karpuz
iki_prens_annesi_ Mariposa ah ah bayılırım ayran aşı çorbasına Rahmetli anneannem hep bize yapardı çocukken afiyet olsun sizlere de
Merveeofs iki_prens_annesi_ ah evet kızartma hiç cekilmiyor hele ki ama hiç bir şey gelmiyor aklıma başka