Hacer0772 Merhaba oğlum 3 ay 8 günlük rota aşısı yaptık dün çok sancısı var sık sık altını kirletti bugün ve uyumakta zorlanıyor aynı şeyleri yaşayanlar var mı acaba yan etkileri içinde var mıdır?. Kaç gün sürer.?
Melike071707 Hacer0772 3 ay 13 günlük yaptırdık hiç sorun yaşamadık biz bi posta okumuştum alerjik bebeklerde yan etki yapma oranı yüksekmiş
Siibell123 Hacer0772 Dün 3 ay 2 günlüktü . Rota ve menenjit aşısını birlikte yaptırdı doktor. Bütün gece acilde geçirdik hem ateş hem ishal gaz sancısı. Ömrümden ömür gitti çocuğum çok kötü oldu. Şimdi de halsizliği var hâlâ
YaseminAsel Hacer0772 bizde ikinci dozunu olduk beş aylığız ilk dozda da ishal gibi olmuştu ilk gün ve gaz sancısı oldu şimdi de aynı şekilde gaz sancımız var ve gazı sıkıştırdığı için kakasını da yapamıyor şimdi ilk gün kakasını bir kaç kere yapmıştı
Polenuskov Biz de 3 ay 3 günlükken yaptırdık sancıdan ziyade huzursuzluk yapmıştı ama ertesi güne geçmişti.
Hacer0772 Siibell123 kıyamam ya çok geçmiş olsun bende çok üzülüyorum hiç durmuyor ha bire sıkıyor kendini 😞
Melike071707 Hacer0772 geçer annesi sakin ol belki ondan değildir benimde oğlum 3 ay 15 günlük sürekli kucak istiyo bi mız mız 😂
YaseminAsel Hacer0772 biraz gazını çıkartsa rahatlar ben sabah gliserin fitil verdim şimdi iyi kaç kere pırt yaptı yavrum sonunda tuvaletini de yaptı rahatladı
Hacer0772 Melike071707 evet ya benim oğlumda hep kucak istiyor uzattığım zaman basıyor ağlamayı oturunca da :)
YaseminAsel poyrikmoyrik benim kızıma da menenjitle rotavirüsü yaptırdık şükür öyle çok kötü değil ateş falan olmadı ama bacağı çok sert onun acıdığını düşünüyorum birde gazı olduğu için kucakta durmak istiyor
Siibell123 poyrikmoyrik Ayda bizimde 2 . Doz var . Yaşadıklarımdan sonra aynı gün yaptırmayı düşünmüyorum. Bexero başka aşı ile yapıldığında daha fazla ateş yapıyormuş . Başka çocuk doktoru ile görüştüm o şekilde söyledi. Tabi her çocukta aynı etki olmayacaktır. Allahım çocuklarımıza sağlık versin ,hasta ateşli halde görmek çok zor
Toprakbebekk Hacer0772 bizde yaptırdık huzursuzluk yapmadı ama 1 hafta yeşil ve sulu kaka yaptı günde 7,8 defa yapıyordu geceleri saymıyorum bile doktora götürdüm probiyotik verdi şimdi onu kullanıyoruz 2 hafta oldu yeni yeni düzene girmeye başladık
Hacer0772 YaseminAsel aslında çok yaptı tuvaletini inşallah çıkarabilir sürekli ağızdan çıkardı bugün uyuyunca ne altını kirletiyor ne emzirme sonrası gazını çıkarıyor benim sıpam öyle alısmıs galiba
YaseminAsel Hacer0772 emzirme sonrası bende gazını çıkartamıyorum ya çok nadirdir çıkarttığı hepsi birikiyor işte içinde öyle de bazen ne kadar yapsa da içindeki gaz bitmiyor ben elle muayenr yapıyorum karnına gazlar geliyor elime zaten gurk gurk🤭