Yagmur988 Asyabuse Benim kızım yoğurdu yiyor tek başına 🥹🥹 Ara öğünlerinde illaki böyle karismlar yapicaz
ayse4421 Mustafayigitvebeytugannesi inşallah benimkide öyle olur teşekkür ederim yardımınız için rica etsem bana daha detaylı ne vereceğimi yazarmisiniz
Ayfa1608 Mustafayigitvebeytugannesi canım merhaba. Dün konuşmuştuk senle🙂 bu postu yeni gördüm. 4 aylık olunca başlıyacak mısın tadıma :)
Mustafayigitvebeytugannesi Ayfa1608 evet başlamayı düşünüyorum canım ilk oğlumda 6 aya kadar bekledim hiç birşey yedirmedim şimdi 5.5. yaşında hiç bişey yemiyor. Ama ikinci oğluma hemşire başlama dedi ben başladım 4 aylıktı bebek irmiği muhallebi yoğurt ile başladım bunlarla idare ettim 5 aylık oldu yumurta sarısı ile devam ettim internetten bebek çorbaları yazdım kattım karistirdim bazen blenderdan geçirdim bazen püre halinde verdim valla bebeğim 7 mi 8 mi aylıktı bizimle sofrada yemek yiyordu 🥰 buda öyle olsun istiyorum inşallah.
Ayfa1608 Mustafayigitvebeytugannesi bende kaşık mamayla bebe bisküvisi ile falan başlamayı düşünüyorum ama korkuyorum da bi yandan ilk bebeğim 4 aylık kontrolde doktora sorcam bakalım bi ne diycek ama ufaktan başlarım heralde bende az kilo alıyor en azından 6 da falan tam geçmiş olursak daha iyi kilo alır belki
Mustafayigitvebeytugannesi Ayfa1608 Benimkinin kilo alimi iyi 3 kilo doğmuştu şuan 3 aylık kontrolde 6 kiloydu yani şimdi 7 kilo olmuştur bana hemşire başlama der ama ben sanırım ufaktan başlarim. Korkma ve verdiğin seyleri çok cıvık olacak şekilde yada püre Haline getirip yada blenderdan sık sık geçirip verme daha sonra pütürlü olunca yemiyor cikariyolar
Mustafayigitvebeytugannesi Ayfa1608 ben aşısını bekliyorum bı olsun da aşıyı 11 agustos 4. Ay aşımız 🥰
Nefin ayse4421 biz 4. Ayda başladık. Ev yoğurdu, çorba, yemek suyu, taze meyve suyu, kaynatılmış ve sulandırılmış çiğ süt
Ayfa1608 Nefin tam 4 müydü başladığınızda artı eksi günler var mıydı? Bende 4 de başlamayı düşünüyorum da
Mmervist ayse4421 benim de bebeğim 84 günlük 2 aydan beri 150 cc içiyo 90 içmesi gerektiğini kim söyledi ki her bebek farklı midesi farklı kıyaslama yapmayın bence kimseyle bizimkide doymadığında daha fazla yiyo bazen daha az yediği oluyo normal gayet
Nefin Ayfa1608 tam 4 aylıktı ama bir hafta geç bir hafta erken çok da farketmez bence nasılsa tadım yapacak en başta 🙂
Ayfa1608 Nefin aynen ufak ufak bakcak sonuçta karın doyurmayacak 🙂 3 ay 19 günlük benim bebiş. 10-15 güne başlıycam bende