Mustafayigitvebeytugannesi Halista ben normalde hep internetten getirtirim canım evlendiğimden beri mağazalarin yerini unuttum diyebilirim 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi Halista https://instagram.com/imajbutikcom?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ== birde burası genelde bu üç yerden getirtirim
Makahma Halista teşekkür ederim canım😍😍 bende refkadan aldım iki tane elbise bayıldım çok kaliteli geldi
Dilaraortacc Makahma duvenonu sosyete de çok güzel günlük elbiseler var bu yeni çıkan çiçekli olanlardan vs 4 tane aldım oradan gayet güzel
Dilaraortacc Makahma sanırım var instagramdan bi bak istersen fiyatları da uygun butiklere göre duvenonusosyete diye inst hesabı vardı hem ürünlere bak gitmeden ❤️❤️❤️
Dilaraortacc Makahma rica ederim valla ben 3 sene önce eşarp ve sallarimi toptan almistim hiç yeni almadım ama bu halktanin yanında hüsrevoglu eşarp var kalitesi çok güzel arkadaşlarıma hediye aldığımda hep oraya giderim fiyatları da çok iyi
Halista Makahma Marka plaza outlet burayada bakın uygun fiyatlı kıyafet ayakkabı oluyor düşününce geldi aklıma :)