Fbiopenthedoor _merva46 Annem senelerce 3e vurdurmuş saçlarımı sık çıksın diye. Pırasa tipi saçım var 😃
_merva46 Makahma Evet ben maraşlıyım Ama ben acayip inat biriyim yok derdimi yoktur isterse ölene kadar desinler kıyamıyorum nasıl keseyim
Marianne _merva46 beni annem 1 yaşımı doldurana kadar her ay saçımı kesmiş. Saçım o kadar gür ki, baş edemiyorum, kurumuyor yazın, ağırlık yapıyor, boydan kesiyorum, bir de hep ara makas atıyor kuaförüm.
mrsjale _merva46 kesmeyin gerek yok gür falan çıkmıyor 😊 ben de kesmicem 9 buçuk aylık şuan bebeğim ama ara ara aldırıyorum uçlardan çabuk uzuyo gözlerine geliyo saçları şaşı falan olur diyolar büyüklerimizzz 😅
_merva46 Marianne Anldığım Kadarıyla Hiç memnun değilsin Zaten benimki erkek çocuk olduğu için o kadar gür saçlara da ihtiyacı yok bence kız olsa uzasın isterim , olsun güzel olur derim .ilerde saçım yok diye ağlamaz derim ama işte 😂
Marianne _merva46 mevsimsel olarak değişiyor memnuniyetim😬 parlak düz güzel saçlarım var, sadece yazın biraz zor oluyor
Leblebi_tanesii _merva46 gür çıkmıyor kestirmeyin ayrıca kestirirseniz o kıvırcıkları da kaybolur ben kıyamazdım 🥰