_merva46 Kozlar oğlum 11 aylık ailem ısrar ediyor 1 yaşına geldiğinde saçlarını keselim gür çıksın diyor ama ben kıyamıyorum kestirmek istemiyorum bide kıvırcık kıvırcık saçları var nasıl kıyayım kestirmeli miyiz? Saçları aşırı seyrek de değil yani normal
asrinhatasi _merva46 annesi benim ben de istemiyorum. Eğer benden de gizli kestirirseniz göürşmem sizle diye net olun. Hatta bir süre konuşmayın.
Ddddddd01 _merva46 oğlum 4 yaşında saçları kıvır kıvır ve saçlarını kesmeye kıyamıyorum cok yakışıyor ona.
_merva46 sezer2022 Bende diyorum olmaz öyle şey bir kere kesilmesi lazım diyorlar nasıl kıyarım kıvırcık saçlarına🥹
Melek_annesiii _merva46 kesince sert uzuyo. Benim ilk kızım da seyrekti zamanla gürlesti yumusacikti bebek saci
Makahma _merva46 sen maraşlıydın demi yemin ederim benim kayınvalidem de öyle çok inat ediyor çok iyi birisi ama inat huyu var 😅 ama benim inadımı kıramıyor o yüzden karışmıyor artık
_merva46 asrinhatasi Bende asrinhatasi Benden gizli kimse kesemez valla annem babam dinlemem o zaman zaten beni tanıyorlar gizli keseceklerini sanmıyorum
_merva46 Makahma Evet ben maraşlıyım Ama ben acayip inat biriyim yok derdimi yoktur isterse ölene kadar desinler kıyamıyorum nasıl keseyim
HavvaCnts _merva46 denendi ve hiç gür çıkmadı saçı aynı şekilde geri çıktı saçını kestigimizle kaldık kızımın bence hiç gerek yok tamamen genetik le alakalı olduğunu düşünüyorum bu gür saçın
Ucansupurge _merva46 gür çıkmaz boşuna çocuğun saçlarını kesmeyin canım. Saçı kesmek nasıl kökleri çoğaltsın? Ailenize sorun mutlaka
Marianne _merva46 saç sıfırlamak yani kesmek sünnet diye biliyorum. 3 ve 6 aylıkken iki kez kestik kuzumun saçlarını. Soğanları uyarmış oluyorsunuz, daha parlak güzel saçlar çıkıyor.
Sarecee Ayyy saç denilince tepem atıyo. Ben çok gür saclıyım kızımda gür saçlı doğdu. Kesmek istemedim tabi. Ay gelen giden yok kestir daha gür çıkar bla bla bla Artık tek lafim şu benim kızım benim kararların 😂😂
Evaninanasi _merva46 kızımın saçını hiç kesmedim, kesmeyeceğim de. Zaten şimdi 9 ay 21 günlük ve yeni saçlar da çıkmaya başladı kafasında. Gürleşiyor yani
Ecemsultan _merva46 hiç gürleşmiyor uydurma tamamen kestirme boşver. Benim aileler 10 yaşındaki oğlumun bile saçına karışıyorlar, 😂