uynakbalina HappyKids ilk dişleri 5 aylıkken çıkardı 6 ay 25 günlük falandı üstten üç dişimiz hello dedi 7. ayı 5 diş ile karşıladık 😍
Aselminagngr HappyKids 5ay 25 günlüğüz diş huzursuzluğumuz fazla dişler kabardı salyalar fazlasıyla gelen giden yok ara ara kafası ateşleniyo ama artık gelsin bu dişler 🥲
Ekka Aselminagngr ay kafasının ateş gibi sıcak olması diş yüzünden miymişş bizimde fena kafası sıcak bende havalardan mı acaba diyordum
nazli-06 Aselminagngr benım kızımda siş cıkarıyor, bu aralar ateşini ölçüyorum normal ama kafatası cok sıcak gubı gelıyor bana, sızınkı de oyle mi?
F-Seda Bebeğim 4 ay 10 günlük iken çıkardı diş kaşıntısı var hala soğuk sebze ile kaşıması için eline veriyorum rahatlatıyor onu ama ağız suyundan yanakları kurudu ve döküntü oluştu
Yigitefeninannesi_ Kendi açtığım postlarda neden bildirim alamıyorum ancak arama kısmından arıyorum açtığım postu bilen var mı?
Purplemommy Hulya0129 intagramda bir çocuk doktoru takip ediyorum bugün paylaşmıştı sizin dediğiniz gibi diş incisiymiş müdahale gerekmeyen normal bir durummuş 🌸
Begu Hulya0129 aynisi bizde de cikti 3 ay 20 gunluk disleri insnilmaz kasiniyor eli surekli agzinda 3 gundur de ishal, doktoruna yolladim cekip doktor tetagil sase ve jel verdi
Nazfiruze Benim bebeğim önce alt 2 sini çıkardı 6. Ayımızdayız üst önleri beklerken üst yan azılar çıktı 2 tane anlayamadım normal mi acaba
O1Anne HappyKids 10.ayı ve hala diş çıkarmadı huzursuzluk iştahsızlık kilo alamama şu dişlerimiz bi.çıkaydı 😁🥲
hayalperest2310 Elfgrn deme kız benim kız 3 ay 18 günlük altlar hep bembeyaz şişmiş bittim ben 🥲🤦🏼♀️
Elfgrn hayalperest2310 yakındır o zaman zaten kendini gösteriyor belirtilerini dibinevkadar yaşıyor insan dış geleceği vakit
Cookiegamze Angelina bizde ayniyiz. Benim kizimda 10 aylik. 4 kopek disi birden geliyor simdide. Istahi cok azaldı sizinde aynimi acaba