haticey25080404 Senaoz21 onun sadece adı var ünlü bir marka herkesin ona yönelmesi çok normal ama atış sayısına ve başlık moduna bakılırsa kullanışlılık yönünden kesinlikle benim kullandığım cihaz 👍
haticey25080404 Senaoz21 ikisi de aynı işi görüyor sadece Philips ünlü bir marka olduğu için diğer cihaza göre tuzlu :) aynı işleve sahip bir ürün için fazla para ödemeye gerek yok bence. Bundan iki arkadaşım daha aldı ikisi de memnun. Sadece ben yoğun çalıştığım için vakit ayıramıyorum kendim yapmaya
haticey25080404 Senaoz21 ürünü sadece denemek için kol bölgesine atış yaptım yanında ki malzemelere dokunmadım bile. Ayrıca hala da garantisi devam ediyor yeniden farksız bence bir şans verin derim :)
Serap278 Ben 3 senedir Philips lumea kullanıyorum kıllarımı komple bitirdi özel bölgemde de bitti sayılır ben çok memnunum tavsiye ederim
Senaoz21 Serap278 herkes için mi geçerli yoksa tuye mi bağlı benimki çabuk çıkıyor bide tüylerim fazla
Serap278 Senaoz21 ben sarışınım çok kılım yoktu ve kıllarım inceydi benimde kıllarım çok çabuk uzuyor ama 3 yıldır ben sonuç aldım
haticey25080404 Senaoz21 valla ben kullandım koltuk altımda, kollarımda ve bacaklarımda çıkmıyor ama özel bölge maalesef Orası pek bitmiyor
Serap278 Senaoz21 bende bitti sadece bikini bölgemin alt kısmında çok az çıkıyor onun dışında kıl sorunumu çözdüm ama hala her ay yapıyorum güzelce tekrar çıkma riski var diyorlar çünkü birde ben sarışınım kıllarım ince ve azdı kalın kıllarda etkili olur mu bilmiyorum
babybmoms haticey25080404 sadece denemek için kol bölgesine atış yaptım diyorsunuz şimdi böyle söylüyorsunuz bende düşünüyordum ama hangisine inanıcaz
haticey25080404 babybmoms bu cihazdan zaten daha önce kullandım sonuç aldım o yüzden yenisini aldım makine ilk geldiğinde kol bölgeme yaptım, sonrasında yoğun çalıştığım için maalesef devamını getiremedim. Şuanda da Cihaz kutulu garantili duruyor