Adosunannesii Oje sürdünüz kaç gün kalıyor tırnağınızda? Evde sürünce max 3 gün duruyor sonra bozuluyor mecbur yeniden sürüyorum bu da zor oluyor. Kalıcı oje yaptırmak mı mantıklı yoksa protez tırnak mı?
Deletedmom104 Adosunannesii abdest açısından bu konu sallantıda kalır biraz, tabi alınmıyorsa protez tırnak tercih ederim
seninanonim Adosunannesii Protez de kalıcı da kendi tırnağınızın içinden geçiyor. Evde de temizlik malzemelerinden bende daha iki günde soyulmaya başlıyor eldiven kullanılabilir
gibicibicis Adosunannesii 5 gün 1 haftada yeniliyorum. Ben protez değil de kalıcı oje yaptircam en az zarar vereni o diye istiyorum gerçi benim tırnaklar hızlı uzuyor kalıcı bana 15 gün gider sanirim
Susamuru Adosunannesii en iyisi kendi tırnağın bakım yap uzat ojele. Kalıcı da max 15 gün zaten protezi bilmiyorum
Adosunannesii gibicibicis süresi 15 gün zaten, evet tırnağa az zarar vereni o bende ondan yaptırmayı düşünüyorum
nescafebagimlisi Adosunannesii 2 kere yaptırdım hem protez hem kalıcı oje , kendi tırnaklarım mahvolmuştu kağıt gibi incelmişti sürekli kestim kendine zor getirdim 😂🤦🏻♀️
gibicibicis Adosunannesii süresi 15 gün zaten, Aaa tırnağın uzamasına göre 1 ay duruyor diye duydum okudum hep yanlış biliyormusum. Ben bide şey düşünüyorum trendyolda kalici oje malzemeleri satılıyor yapabilir miyim ki acaba kalıcı yaptırmak en aşağı 250 lira 500 lira verip bütün malzemeleri alıp kendim yaptırılanı gibi olur mu ki
Adosunannesii gibicibicis Yani çıkarmazsan bir ay duruyor kalıcı oje ama tırnağın diplerinden gidiyor. Çok kötü görüntü oluyor, o yüzden 2 hafta dolunca görüntüsü bozuluyor çıkarmak lazım. Evde yapılır profesyonelce olmaz Ben şahsen yapamam bulaştırırım😃
nescafebagimlisi gibicibicis ben denemek için kalıcı oje seti satın almıştım bir kaç kere denedim olmadı , dolaptan satmıştım 😂😂 yaptırdığın gibi olmuyor kesinlikle
Laydaren Adosunannesii Tırnaklarınız güzelse hiç ikisine de bulaşmayın. İkisi de kendi tırnaklarınızı mahvediyor. 3. Gün bırakın bozulsun. 1 gün ara verin hem dinlenmiş hava almış olur. Ben de 3 gün duruyor 1 gün dinlendiriyorum sonra tekrar 3 gün derken haftada 2 kez sürüyorum. Bazen tamamen kesiyorum 1 hafta hiç oje sürmeden keratin sürüyorum.
gibicibicis Adosunannesii ben bi yaptiriyim o zaman sonra ya kalıcı yaptırırım sık sık ya da kendim normal oje sürmeye devam ederim 😄
Beybisibeybisi Adosunannesii bana pismisim.gibi geliyor 🫠 hele disarda iste vs isem duzenli insanlarin beni gordugu yerse asla diyebilirim
teachermom07 Adosunannesii kalıcı oje bana dayanmıyor çamaşır suyuyla vs aram çok iyidir mutfak banyo sürekli temiz olsun istiyorum elim suda devamlı o yüzden çıkıyor eldiven de üşeniyorum takmaya O yüzden ojeden de vazgeçemem çok severim bakımlı olmayı 2 günde bir silerim sürerim severim manikür yapmayı