Ucansupurge Breeze35 Her çocuk bir pirlanta. Gelisimi de kendine has. Önemli olan kendi gelişimi. 10 persentilde doğan bir çocuk 10 persintilde ilerliyorsa normaldir 3 persentiline düştüyse sıkıntı vardır o yüzden kafana takma ❤
Breeze35 kizannesi06 sağlıklıusa bi sıkıntı yok ama benim biraz tablonun altında kaldığından sıkıldım ve ğzüldüm ya ister istemez
Glsh54 Breeze35 46 cm dogdu oglum 4uncu ayinda 62 cmdi ben minyonum esim uzun ortalama boyu 1.70 cm olur, ilk oglum 50 cm dogdu o ince uzun şu an ama ikinci bebegim minisko saglikli olsun boyu uzatiriz ya 😊 uzulme annesi uzar daha😊
Ucansupurge Breeze35 takıpli çocuk doktorunun sozunu dinleyin çünkü sağlık ocağı hemşiresi sizin bebeğinizin doğum boy kilosunu dikkate almadan ezbere konuşuyor
1Annevekizi Kuzeymomss evet 50 cm doğdu ya bilemedim 6 ay 60 cm olunca 2 buçuk aylık 60 cm bana çok geldi :/
Kuzeymomss 1Annevekizi Arkadaşın bebeği sanırım kısa doğmuş. 50 cm doğup 2.5 ay da 60 olması normal. Benim oğlum 52 cm doğdu 2.5 aylıkken 63 cmydi ki eşimle ikimizde kısayız doktor normal olduğunu söylemişti