Selamcanim Breeze35 doktora niye bakıyorsun bacım daha bebek bu. Altı aylık sabi yani. Elbet uzar bazı şeyler genetik bir şey olmaz sıkma canını bunun için sağlıklı olsun da
Breeze35 Selamcanim ya böyle o tablonun altında siye çok aıkıldım yoksa sağlıklı olsun benim içinde önemli olan o 😐
Deletedmom_62 Breeze35 insan ister istemez takılıyor haklısın ben de çok takıntılı bir insanım doğduğundan beri her hafta tartiyordum kızımı 7. Aydan sonra artık saldım
sezer2022 Breeze35 arkadaşımın bebeğine cüce demişti doktoru mahvoldu erken doğum yaptı,, cüce falan da çıkmamıştı canım sadece biraz boyu kısa o da Allah vergisi
Breeze35 sezer2022 ya hiç bu aya kadarda denmedi kısa faln diye bu ay böyle demesi de beni tedirgin etti
Selamcanim Breeze35 kuzu benimkide tablonun altında yani en altta dedi hani. On aylık 72 santim de en son yani ben takmıyorum işin açığı. Şu an kısa olabilir ki bence değil bebek kız daha sonuçta elbet büyücek uzayacak. Sen sıkma o tatlı canını
Dondurmalikahve Breeze35 Persentil içinde aslında kimi yerde %10 kimi yerde %15. Sizin boylarınız nasıl bir de bebeğin doğum boyu önemli. Yeğenlerim endokrin takipli ordan biliyorum 3 altını daha çok önemsiyorlar.
Breeze35 Selamcanim ya canım benim çok sağol çok rahatlatrın beni ya Allah razı olsun inşallah ikimizinkide uzar rahatlığn bile beni rahtlattı ya
Eda1414 Breeze35 dr rifatcanozturku takip edin instagramdan boy uzatıcı şurup oluyormuş onun linkini paylaşıyor arada
Selamcanim Breeze35 canım benim Bunları düşünme lütfen. Bak inan ben çok pimpirikli bir insanım normalde. Ama böyle boymuş falan takmıyorum. Aman 1.90 olsa ne kızım 1 60 olsa ne benim kızım. Sen sıkma o güzel canını rahatla biraz❤️
Dondurmalikahve 1Annevekizi Senin için gittim hesapladım 😃%80 persentil çıkıyor ortalama olarak Yani şu an 100 çocuktan 20’sinden kısa 80inden uzun ortalama olarak bu değerler tabii.
Breeze35 kizannesi06 ya ama o tabloda %10 -%15 te faln kalıyomş canım ondan korkum senin öyle bi dıçurm oldu muu