Panikatakanne Kızlar bestlak damla başlicam günde 3 kez 20 damla yazıyor her seferde mi 20 damla kullanıyoruz yani günde toplam 60 damla mı yoksa günde 3 kez toplamda 20 damla olacak şekilde mi kullanmamız gerekiyor
Berii Panikatakanne 20 damlayı bi şişe suya damlatıp gün içerisinde susadıkça içmiştim, başta bilememiştim 20 damlayı direk ağzıma sıkmıştım tadı çok kötüydü 😁 ama çok etkili bi damla
Ozomer Panikatakanne 3 defa her seferinde 20 damla baslamadan yulafi deneyin heryeriniz sutten islanicak
Panikatakanne Berii e ama herkes her seferinde 20 tamda diyor 1 şişe suya 20 damla çok az gelmedi mi 🤔
Babyalpymeetoo 3 kez 20 şer damla şeklinde 1 bardak suyla Zaten o içinde ölçü çubuğu neredeyse 20 damla ediyor onu doldurup bardaktaki suya döküyorum ben
Panikatakanne Babyalpymeetoo toplamda 60 damla yani dimi ne biliyim çok geldi de bana ondan döne döne soruyorum
Babyalpymeetoo Panikatakanne çok değil öyle geliyo ama bardağın dibinde çok azıcık bişey aslında suyla açıp içiyorsun işte
Babyalpymeetoo Babyalpymeetoo Panikatakanne ya zaten onu 2 gün için öyle bi süt gelecek ki bi süre ara vermek zorunda kalacaksınız
Panikatakanne Babyalpymeetoo ayy amin amin hay ağzınız bal yesin ne güzel şeyler yazmışsınız inşallah dediğiniz gibi olur 🩷🩵🩷🩵
elifcicek_07 Babyalpymeetoo ayy ben bi heyecanlandım siz böyle yazınca. Yarın alıcam 2 gün sonra da size yazıcam teşekkür ederim inşallah. Çok sağolun
Panikatakanne Ozomer yulaf ? Kahvaltıda falan yediğimiz mi ? Nasıl tüketmek lazım günde kaç defa ne şekilde herşeye açığım şuan sütüm çok çok az süt yapacak herşeyi fırlatabilirsiniz üzerime 😂