musmustlu Makahma evet bunu da söylediler. Ama bir yandan da çocuk hazır olunca zaten anlar ve bu kadar zorlanmazsın da diyorlar. Çünkü şuan çişi bilmiyor
musmustlu Sevimkayaa evet galiba pes ettim. Çünkü kollarım çok acıyor ve sabır çok sınandı illa olsun diye çocuğun üstüne gitmek istemiyorum
Makahma musmustlu canım 1,5 yaşında da öğreniyor bebekler yaptıkça öğreniyorlar merak etme. Yani benim oğlumda bir hafta komple altına işedi 14 güne kadar da kakasını altına yaptı sonuç 1 ay oldu hepsi düzene bindi öğrendi
_Asilin_Annesi_ musmustlu her çocuk farklı tabii bunu siz bilirsiniz 10 15gun fırsat verin ustelemeden belki alışır. Oğlum 25 aylıkken reddetti 15gun boyunca hiç yapmadı gibi birşey. 32 aylık gibi denedim tabii kaçaklar olsa bile daha ilimliydi alıştı çise kısa sürede. Kaka işi baya zorladı 3 4 ay onunla uğraştım. Şuan 39aylik.
Abf musmustlu benim oğlumda 2.5 yaşında, 3 haftadır uğraşıyorum söylemiyor, kakasını çamaşırına yapıyor, çişini bazen lazimliga yapıyor bazen kaçırıyor, kafayı yemek üzereyim
musmustlu Abf çok araştırdım herkes farklı bir şey söylüyor. Herkesin farklı bir deneyimi var. Bende çocuğu da kendimi de zorlamak istemedim. Biraz ara vermek istedim. Çünkü çok üstlendikçe çocukta anne de yıpranıyor sabır azalıyor
hlyakent Ayssss1 bu süreçte dışarıya çıktınız mi kızım 22 aylık bugün çiş eğitimine başladık kakası geldi mi belli ediyor söylüyor uzun zamandır öyle ama çiş ne henüz bilmiyor yada biliyor işine gelmiyor 😅 neyse ben her akşam dışarıya parka götürürdm bu eğitim sürecinde napmam lazım yani bez bağlayıp çıkarmalı miyim yoksa bı süre çıkarmalı miyim siz nasıl yaptınız
Ayssss1 hlyakent ben ilk 3 gun evde kaldim 4. gun disariya ciktim mesela parka yada markete giderken ilkz amanlar cisini yapar yapamz hizlica evden cikiyorduk 🤣 3. gunden sonra zaten kac saat arayla cisini yaptigini anlayabiliyorsunuz o yuzden cisini ysptirir cikartirsiniz bir sonraki ihtiyacina kadar eve yetismeye calisirsiniz ben bez baglaamadim alistirma kulodu falanda kullanmadim o sekilde yaptim skinti yasamadim