Hilal37 Kızlar günde kaç defa veriyorsunuz. Ben bunun yanında bide nurse harveys şurup kullanıyorm. Birde dışardada muhafaza ediyomusunuz
Zeynepalidaghan Hilal37 gunde 1 defa 5 damla verdim bende ama iki gaz ilacını birlikte vermeyin derim yinede siz bilirsiniz
ZeynoEylul24 Hilal37 ben kullandım hiçbir faydasını görmedim. Kimsenin beğenmediği metsil kullanıyorum sağlık ocakları bedava veriyor masallah bize bi o iyi geldi.
Demet Hilal37 merhaba Hilal hanim, biogaia gaz damlası degil probiyotiktir, bağırsak gelişimine yardimci olur.günde ayni saatte 5 damla verin lütfen.gaz şurubu ile de kullanilabilir.ben de sab simplex ile birlikte kullaniyorum.
Ceemre Ben kullanıyorum etkisini bir ay kullandıktan sonra gösterdi duzenlı kullanıyorum hergun aynı saatte bizde işe yaradı bol bol gaz cıkartıyoruz sayesinde
Tuceeela Deletedmom006 bende bşladım kullanmaya bize de günde 5damla buzdolabında şaklayın dediler inş faydasını görürüz
Hilal37 Deletedmom006 üzerinde oda sıcaklığında muhafaza edelirsiniz yazıyo eczanedende demediler bişi emin olamadım bende
Hilal37 Zeynepalidaghan genelde 2 tane kullanılıyo bende verme taraftarı değilşm ama insan çaresiz kalınca:(
Mystery Zeynepalidaghan bio gaz damlası değil ama probiyotik bağırsak gelişimi için onyüzden bunun yanında gaz damlası ya da surubu kullanılabilir
NazlininAnnesi Hilal37 bizede buz dolabında saklayın dediler. Hatta eczaneden alırken buz kalıbına lastikle tutturup öyle verdiler. Eve götürene kadar ılımasın diye
Medinetass Bana özellikle dolap ilacı dendi üzerine basa basa dışarıda muhafaza etmeyin dedi hatta bir başka yere giderken aldım yanında soğutucu bile verdiler kısa bi süre olsa bile dışarda bırakmayın
Retina Medinetass prospektründe açılana kadar dolapta açıldıktan sonra oda sıcaklığında saklayın yazıyor
Hilal37 NazlininAnnesi allah allah üzerinde niye dısarda muhafaza edebilirsiniz yazıyo eczenede demediler de işte