Baloglum93 4 aylık bebeğim için dün akşam doktor yazdı nebulizator ile veriyoruz cortair 12 saatte bir izotonik de 3 saatte 1 ama ben yanlışlıkla cortairi 5 de vermiştim 8 de bı daha verdim bı problem yaratır mi
sadekahve_bitter Baloglum93 bişey olmaz İzotonikle yarı yarıya yapıyorsunuz değil mi? Birde yüzünü sonra yıkayın Birde cortair sabah- akşam şeklinde oluyor ventolin 4 saatte bir değişik verilmiş
Ftmatc Baloglum93 herşeyin fazlası zarar doktor nasıl önerdi ise öyle yapın bence fazla olunca hemen iyileşmiyor bebeğiniz küçük bünyesi almaz zorlanır
Makahma Baloglum93 bir kereden bir şey olmaz ama dikkat edin izotonikle yarı yarıya veriyorsunuz değil mi ilacı
Minel-inannesi Baloglum93 biz kullanirken 1cc cortair 2cc izatonik dediginiz serum fizyolojik karistirip kullaniyoruz. Arkasindan 2cc sade serum fizyolojik katiyoruz nebule bide oyle calistiriyoruz, arkasindan burun yikama yapip yuzunu gozunu yikayip bitiriyoruz. Siz yarin bi doktorunuza yada eczaciniza danisin daha fazla ilac vermeden.
Baloglum93 sadekahve_bitter nasıl yarı yarıya doktor bana öyle bişey demedi verilen paket de şişeler var ya o şişenin bı tanesini kullandım bı kullanmaya nasıl kullanmam gerekiyor ya ilk defa kullaniyorum
Baloglum93 sadekahve_bitter ventolin vermedi . Cortair ve 0.9 izotonik sodyum klorür yazmış olduğunuz cortair 2×1 izotonik klorür de işte 4 saatte bir ben bu ikisini ayrı ayrı verdim bana sulandir veya yarı yarıya ver gibi bişi demedi acaba yanlış mı veriyorum ya
ozlemunluu Makahma merhabalar izotonikle sulandirilmasi mı gerekiyor acaba bize doktor öyle bir şey söylememisti de
Baloglum93 Makahma nasıl yapmam lazım bana anlatır mısınız doktor cortair 24 saatte 2 kere yazdı diğer 0.9 izotonik sodyum clorur de günde 8 kere 2 ölçek yani o nebuluzatorde var ya ölçeği o kadar ben bu iki ilacı ayrı ayrı vermicek miyim
Eftelya-29 Baloglum93 Bana da dememisti bir tanesi bebeğim bronşit olduğunda daha sonra başka bir doktora seyreltmeden serum fizyolojik ile karıştırmadan direk verdiğini söylediğinde bebeğin kalbine zararlı olduğunu söyledi tasikardi yapabilir dedi siz 1.5 CC serum koyun cortaire
sadekahve_bitter Baloglum93 24 saatte iki kere demek sabah akşam demek siz 3 saaat arayla vermişsiniz doktora ve eczacınıza danışın size detaylı bilgi versinler Yanlış doz uygulama tedaviyi değiştirir
Minel-inannesi Baloglum93 hastaligin durumuna gore 1cc cortair 5cc serum fizyolojik, arkasindan yine sadece 2cc serum fizyolojik, burun yikama, el yüz yikama yapilabiliyo. Hirilti, oksuruk, balgam durumuna gore doktorun tavsiyesi degisebiliyo. Cok geçmiş olsun.