O zararlı bu zararlı onu yapma bunhu yapma ne yapcaz peki bu çocuk için üretilenler b ukadar zararlı ise devlet niye onaylıyor evet bn de her seyine ço kdikkatliyim özenliyim ama herr şeye kılıf bulur.olundj artık güvenilir deyip kullandigimiz.seyleri bile kararlar oldu herkes er bu anneler.ne yapacak kaldı ki hani tercih etmiyorum diyenler var demek sizin coxuklariniz hafif atlatiyor süreci benim oğlum 3 veya 4 lu diş cıkartiyo ki 5 ve ya 6 ay sürüyorlar diş çıktı çıkacak nerdeyse ama aylarcaaa o eziyeti süruyo oğlum perperisan hastanelik oluyo evde neler neler yapıyoruz yok yani gece çocuk kafasini sağa sola vuruyo ee tercih meselesi mi kaliyor artık her şeye bir kötü kılıf bulunmasin artık ya yeni nesil bir tek anne olmadı sadece bizler en mükemmel anne değiliz annelerimizin onca emekleri ne oluyo birisi yazmış ki çekelim biraz pardon diş sıkıntısıni evladi değilde kendi cekiyor sanki bana da doktor dentinox du sanırım yazdı köklerine kullandim düzenli değil o da berbat hali olduğu gecelerde sadece