Drycl46 sezer2022 siz istemediğiniz müddetçe olmasın da kaza dedikleri bu olsa gerek Allah korusun yırtılma vs den korkuyorum
Drycl46 Derya-Anne yırtılma ihtimali olmasın ince denilince sanki öyle olacakmış gibi hissediyorum sıkıntı olmaz değil mi 50 günlük bebeğim var 🥲
Derya-Anne Drycl46 valla kuzum biz 2 yıldır falak kondomla korunuyoruz çok şükür bı problem yaşamadık şimdiye kadar benimde 2 tane bebe var kızım 4 buçuk yaşında oğlumda 1 ağustosta 2 yaşına girecek 3.yu istemiyorum 😂
Elfelf475 Drycl46 o değişiyor hep. Genelde ince olanı akıyor eşim. Onu da a101 den alıyor diye biliyorum
Drycl46 Yenihspp onu kullanan da çok ama okey en bilinen sadece merak ettim fikirlerinizi yeni doğum yaptım bu durum benim de korkulu rüyam oldu 🥲
Yenihspp Drycl46 Benimde 10 aylık bebeğim var geçen ay yaşadım bu olayı 1 aydır tutuşuyordum şükürler olsun ki bugün regl oldum 😂
HicisleriBakani Drycl46 beybi marka gayet iyi ne yirtiliyor ne kasinti yapiyor ne tasiyor. Dr.lar da muayenelerde bunu kullaniyor. Ve fiyati cok uygun
Balllllanne Drycl46 ay iyi ki açmışsınız bu postu ben de merak ediyordum yırtılma ihtimali olanlar güvenilir olanlar hangisi genelde biz başka yöntemle korunuyorduk ama şimdi bebek küçük olunca insan tedirgin oluyor 😅
Bebisinannesi23 Drycl46 okey. 6 aydır kullanıyoruz .Hem yok denecek kadar ince hiç yırtılmadı. Bimin lets markasını denemiştik o bana poşet gibi gelmişti 😂hem çok kalındı hemde yırtılma oldu.