Deletedmom_100 Aysegul93 zukkum koyacam en sonunda önüne ne yesin patates öğh kuscam gari makarna yerse bi barbunya mantı ve dolma bunlar var hayatımızda
BeyCan_aks Dünden kalma pilavım vardı bugün de bamya yaptım Bamya pilav var yanında da yazın vazgeçilmezi karpuzzz var 😅🌼
JollyBaby Dünden kalan Yoğurtlu şehriye çorbası Bamya Ortaya da kulak doldurma mantı yaparım buzlukta vardı biraz Çoban salatası 🫠
AlinaEmreHan1 Deletedmom_100 fırında sebzeli tavuk,pilav,çoban salatası ve yoğurt çorbası var Tatlıyı da hazır alıverdim😆
Deletedmom_100 omerinannesi_2705 ahhh patlıcan yemeğini uzun zamandır canım çekiyor ama kocam yemiyo diye asla yapmıyroummm afiyet olsun
KayraVeAnnesi_06 Deletedmom_100 Oğlumu sünnet yaptırdım annem de kalıyorum , yemek derdim yok çok şükür 😂 Annemde havuç çorbası , karnıyarık , pilav yaptı 🤭
KayraVeAnnesi_06 Deletedmom_100 Yaaaa terbiyeli çok güzel oluyor şiddetle tavsiye ederim . Havuç yemeyen eşim onu yapınca en az 2 tabak içer
AlinaEmreHan1 Deletedmom_100 kıymalı taze fasülye çok güzel oluyor gerçekten❤️🔥kayınvalidem yapmıştı geldiğimde, çok beğendim bende ilk defa yediydim
Visneli-dondurma Deletedmom_100 fasulyenin kendisini yemiyor suyuna ekmek banıyor Yeşim aşırı derecede yemek Seçen biri sebze yemeklerini hiç yemez
KayraVeAnnesi_06 Deletedmom_100 Evet canım verebilirsin nefis yemek tariflerinde çıkıyor terbiyeli havuç çorbası yoğurtlu dene bakalım 🤭😘