Deletedmom104 ssunacicek Emzirdiğin için heralde değil mi 😂 Benim beybi daha içerde heralde zararı yoktur ona 😂
Azraduru 1 haftadır ağzımda dikiş var bugün alınacak ve çorba içmekten kurtulucam. Dışarda ne yersem artik çorba dışında okeyiim🤣
Hlalhlalhlal Deletedmom_100 Kilis tava gördüm bi tarifte onu yaptım akşama pişecek.Bi de kızım çok seviyor patates yoğurtlaması
_Goktugunannesi__ Deletedmom_100 tavuklu yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım yanına cacık yaptım dolapta akşama kadar iyice soğusun salata karpuz yeterli
22mavisim0510 Ben akşamdan fasulye ıslatacaktım unuttum🤷♀️ Kendime dün zeytinyağlı taze fasülye yapmıştım eşim pek sevmez. Ona da çorba ve patates yemeği yapacağım belki yanına bi makarna ve salata💐
Hlalhlalhlal AseLBebek26 kızım üç yaşında artık herşeyi rahat yiyebildiği için haşlıyorum ve yoğurtluyorum o şekilde yiyor
iki_prens_annesi_ Deletedmom_100 bayadir yemek yapmiyodum çok sıcak yenmiyor çünkü hep kızartma makarna karpuz peynir gecistiriyoduk bugün oğlum çorba istedi tavuk suyuna şehriye çorbası etli patates yemeği yaptım yanına da pilav yaparım yoğurtla karpuzla yeriz
AseLBebek26 Hlalhlalhlal benimki de 2 buçuk yaşında, havlaması seviyor ama yoğurtla denememistik yapayım teşekkür ederim:)
Halimea Deletedmom_100 fasulye , pilav , salata, ayran , dünden kalma fırında tavuk kalmıstı yeter bize💜
NmalkoC Sulefurkan kız biz karavanda yaşıyoruz o yuzden zaten toplasan 1 ayda 10 gün falan yemek yapıyorum bu aylarda çünkü kaldığımız bolge rüzgarlı dışarıda tüp yanmıyor içerdede anca uydurul yemek çünkü çok sıcak oluyor içerisi tüpte 1 hafta dayanıyor anca
ssunacicek Selimikomom kız sorma bilmyodum benim bebe aglayan gaz sancısı ceken ni bebe değil dün hiç uyumadı gündüz aşşahım nası sıglık atıyo kıyamam korktumda aksam 7 gibi altını alıyodum süreklide ıkınıyodu sonra büyük tuvaletini bi yaptı ama bi beze üç dört kere bıraktı ortalık mahfoldu sonra bi mayıstı sakinledi dahada yemem dedim