HurremSultannn Busey42 ben 2 tane 10 gr burmayi 31.750 TL verdim Bi tam Bi yarım Bi gr. Birde zincir kolyem kopmuştu onları verdim. Üzerine de eşim 3 bin küsür lira koydu 4 liraya yakın. 2 burma almış oldum. Öyle hesap edebilrsiniz💝
Busey42 HurremSultannn ha anladım canım iyi öyleyse bende öyle yapayım madem burma alayım üstünü de tamamlarız😊
HurremSultannn Busey42 öyle daha mantıklı bence ya. Birde 2 bilezik alamazsan muhakkak altın al küçük altın 🤗
HurremSultannn Busey42 yok olmadı ama daha kalın burma vat bende 20 gr. O yamuluyor çok yumuşak gxakgxx ama 10 gr olan baya sert
Birkullanici Busey42 17 gr alırsın ama bak her kuyumcu aynı fiyatı vermiyor ona dikkat et hepsine sor ben geöen ay 12 gr 15 bine aldım
Eminekat Bendede 20 ser gramdan 2 tane burma var ama yatırımlik aldık yamulma olmadı evet ama 10 gram annemin 2 tane vardı yamuldu ama malesef ki
Eminekat Pullu olanları asla almayın isciligi çok oluyor nerden biliyorum eşim kuyumcuda çalışıyor 🤣🤣
Busey42 Eminekat bakar mısın canım eşine bir sorsana ya 11 gram 22 ayar bilezik ne kadar. Bugün aldım ben 17,700 tl de kafam karıştı başka bir post açtım da aklıma geldin
Yardimedinn Eminekat ay bendekilerin hepsi pullu üçlü Adana vurması ama pullarda daha parlak daha hoş duruyor
Eminekat Yardimedinn ayyy evet bende onlari istedim eşim dedi işçiliği çok yatırımlik olmaz dedi satarken zararı çok dedi alamadimmm
2ogullu1anne Burma da 20 ve yukarısı kendini gösteriyor. 2 tane var biri 20 gram , biri 25 gram çıkarmadan takıyorum. Hiç bise olmadı.