Benim 8 yaşında oğlum var beni çok emmedi o yüzden tavsiye ile Hipp Combiotic 1 başlamıştık çok sevmişti ve gelişimi güzeldi gaz kabızlık vs yaşamadık. 1 yaşındayken Evolvia’ya geçtik onu da çok sevdi bir sorun yaşamadık. En son da Bebelac kullanmıştık. Şuan ikinci oğluma yeni doğum yaptım bebeğim henüz 3 haftalık biraz erken doğduğu için küvözde kaldı kilo alımı iyi olsun diye doktor önerisi ile mama başladık o daha eve gelmeden ben yine önceki tecrübeme bakarak Hipp mama aldım ama doktorumuz önermedi 🙄 Aptamil, Sma, Humana ve Evolvia anne sütüne en yakın mamalar Hipp’i önermiyorum dedi. Gel gelelim neyse Hipp dursun madem diyerek marketten Aptamil aldık (Hipp’e göre fiyatı da bayağı uygunmuş bu arada 😁) ama Aptamil içerken bebeğim sürekli ıkınmaya ıkınırken kızarmaya başladı kabız olmadı ama gaz vs çıkarmak için sürekli kendini zorluyordu. Gaz ilacı Sab Simplex başladık süreç yine devam etti bende doktora danışmadan mamayı bıraktım ve aldığım Hipp Combiotic mamaya başladım, bebeğim öyle çok sevdi ve rahatladı ki kolaylıkla gazını çıkarabildi ve mamayı yarım bırakmıyor. Bir ara Aptamili tekrar denedim ama içmek istemedi arkasından Hipp yaptım onu bitirdi. Bizim mama tecrübemiz şimdilik böyle bence Hipp en kaliteli mamalarean biri 💜