Kbrbisi28 Deletedmom_75 eylulde yapilir dicemde eylulde bakalim hava rahatlicakmi 😁😁 ben bid her yil yapiorum cok yapmak istemiyorum 😁 gene kayinbabamin firindan mayali hamuru alir pratige kacarim 😁😁😁
Kerem_k1 Deletedmom_75 biz kullanmıyorduk eskiydi bayağı eşim üstüne beton döküp kapattı sifonu falan söküp attık. Oraya iki tane dolap koydum bebek arabasını falan koyuyorum iyi oldu bizim için. Daha önce sadece temizlik kovası karton kutu falan koyabiliyordum. Kayınvalidem de kendisininkini kapatıp çamaşır makinası koydu oraya.
35lavanta Deletedmom_75 bizim küçük tuvalet alaturka kimsede kullanmıyor zaten deliğini kapattık üstünede öermer kestirdik dolap koydum şuan orası ayakkabılık 😂😂 dolabın arkasınada en gereksiz kullanmayacağım şeyleri koydum
Mimoza-kizim Deletedmom_75 kesinlikle canim eskinin misafir odasi gbi oluyo o zaman misafir gelecekte kullancak diye kullanmadigimiz tuvaleti degerlendiremiyoruz bence yap pisman olmazsin ortaliktaki fazlaliklarim kalktı
1ogretmen Deletedmom_75 benim kuzenim alaturka tuvaleti bi tahtayla kapatmıştı oraya süpürgesini, ütü masasını, viledasını birde ahşap askılık varya ondan koyup giymediği kıyafetlerini oraya asmıştı çok güzel olmuştu.
NariNariKiminYari gurbetcimami taşma derken tam anlayamadım ama biz gider borusunu direk tuvaletin içine koyduk çıkan su direk ordan gidiyor
biryavuzkusu Deletedmom_75 ben yaptım ama bazen kayınvalidemler annemler gelince ihtiyaç oluyor. Onlarda senede 2-3 kere geliyor 😂
ceriio Deletedmom_75 yillaaar yıllar önce bı 7-8 senesi vardır büyük abimler çevirdi çamaşır odası gibi birşey yaptılar çamaşır makinesi falan koydular yengem çok rahat iyi ki yapmışım diyordu
Deletedmom_58 ceriio ay keşke ben de yapabilsem ama alaturka tuvaleti kullanıyorlar misafirlerim geldikçe o yüzden yapamıyorum malesef
Birdirbirderken Deletedmom_75 Çamaşır odası yaptım ben. Çamaşır makinesi, kurutma makinesi, kirli sepeti, çamaşırlık, ütü masası ve ütü. Çamaşıra dair her şey orada. Hiçte pişman olmadım.
NariNariKiminYari gurbetcimami anladım yok canım alaturka zaten taşma olmadı hiç üstüne de raf aldım deterjanları vs koydum çamaşır sepetim viledam falan hep orda duruyor aklında varsa kesinlikle yap bence
Deletedmom_58 Deletedmom_75 gideri iyi bir şekilde kapatmak lazım koku yapiyor diye duymuştum ben. Eşya koymak için olursa gayet iyi olur
ceriio Deletedmom_58 evet alaturka çok kullanılıyorsa lazım olabiliyor bizde kendimiz de kullanıyoruz alaturka. Ben hamileyken riskli olduğum yasaktı alaturka bir tek. Ama kullanilmiyorsa gerek de yok 😅