120720 Deletedmom_75 Bence hiç düşünmeyin yapın sağda solda bişey olmuyor hiç çok iyi oluyor . Kovadır süpürgedir çocuğun küveti vs. Ivır zıvır herşeyi koyuyorum ben çok iyi oluyor hemde ev toplu duruyor
Deletedmom_75 120720 Harika burdan sonra kesinlesti eger oturmak nasop olursa ben asla etrafta esya gormeye dayanamiyorum takintiliyim :)
S_x_w Deletedmom_75 biz evimizi aldığımızda bazı kişilerin kiler bazılarının alaturka WC ye dönüştürdüğü yer vardı..biz oynamadık hiç kiler olarak kaldı ben bir pişmanlığını görmedim ama evime gelen misafirler “bu nasıl ev ebeveyn banyosu bile var nasıl alaturka WC olmaz “ diyip durdu ama alıştılar🤷🏻♀️..yeni nesil evlerde genelde ikisi de oluyor çünkü..
Deletedmom_75 S_x_w Ya ben misafire gore ayarlarsam benim esimin aile cevresi hep garipseyop.neden dicekte ben komseye gore ayarlayamam alissinlar :)
Deletedmom_75 sezer2022 cok sukur ayakkabiliga vestiyer alanim var :) bende iste supurge bavul utu masasi bunun gibi ivir zivirlari toplarim dedim
Stardust1 Deletedmom_75 Biz en başından beri tuvalet olarak kullanmadık, bebek arabası, kullanılmayan ürünlerin bir kısmı falan hep orda baya kullanışlı oluyor ama tek sıkıntı üst katınız tuvalet olarak kullanıyorsa koku problemi oluyor maalesef
NariNariKiminYari gurbetcimami ben çamaşır makinesiyle kapattım ama tahta kestirebilir arkadaş sabitledikten sonra hiç sorun olmuyor
Deletedmom_75 gurbetcimami şuan düşünmedim ama bildoginiz laminant yaptiranlar var oraya ama ileride.satip. baskasi.kullanmak.isterse ona gore care bulmak.lazom
Deletedmom_75 oyoyoyyedibeni Evet herkes klozet kullanamaz bir senedir suanki evimdeyim hic girmedim :) yani imkanlar bir kiler.odasida olsun isterdi ama yapicak bisey yok bi evde ufak depo kiler gibi bir alan olmasi sart
Deletedmom_75 Mimoza-kizim Demi kirkta yilda misafir gelicek diye ben hayatimi ona gore sekillendiremem ki benim o zaman zaten 3 arti bir ev almamiz lazom ikimizinde ailesi falan kalabalik imkanlar buna elveriyor ne yapalim🤷
Mimoza-kizim Deletedmom_75 kesinlikle canim eskinin misafir odasi gbi oluyo o zaman misafir gelecekte kullancak diye kullanmadigimiz tuvaleti degerlendiremiyoruz bence yap pisman olmazsin ortaliktaki fazlaliklarim kalktı
Aslicamm Deletedmom_75 benim kayınvalidem yapmıştı bana da onermisti ama ben çok karşıydim bebekle birlikte evime yeni gelen eşyalar o kadar artti ki koyacak yer bulamadım en sonunda çevirdik ve çok memnunum şu an. Bi tane olsa bi tane daha yapardım hala sigamiyorum 😅
Deletedmom_75 sheesyelllow Aslinsa kilerden kastim yiyecek alani degilde.iste depolama alani belki onlari bile koyabilirim🌸🩷
Kbrbisi28 Deletedmom_75 cok abartmadan yapmisti babam basta sonra cidden oyle bir duzen kurmus ki sanki market deposu 😁😁😁
Deletedmom_75 Kbrbisi28 Ay oda güzel bak bide o var temizlik pecete urunlerini stoklamaya yer laziim hfkfndhdhd
Kbrbisi28 Deletedmom_75 babamin gida icin ayri rafi var belki 10 15 tane salca sonra konserve urunler pirinc bulgur vs ne ihtiycsa bi dolabida temizlik urunu dolu dedigin gibi tuvalet kagitlari vs hepsi var ogretmen emeklisi olunca bu konudada nizam istedi 😁😁😁 bende kalmadiginda birsy yuksekse fiyat babami ariyorum babamar musaitse babamardanbalisverise gelicem diyorum al kizim ne lazimsa diyo 😁😁😁