Mlkkrm öncelikle öğün aralarını açmanız gerekiypr yemiyor diye sürekli bir şeyler vermemelisiniz en az 4 saat aç bırakın, örneğin sabah 7 de kalktıysa kahvaltı 8.30 - 9 aralığında olmalı öğle yemeği 13.30 olmalı akşam da 6 7 gbi vermelisiniz ve aralarda anne sütü ve meyve dışında doyurucu şeyler vermemelisiniz. Benim oğlum da almıyordu kilo ve yemiyordu çünlü sürekli bir şeyler veriyordum kilo alsın zayıf diye oysaki çok yanlış olduğunu fark ettim bu şekilde acıkmasını müsaade etmiyoruz büyüme hormonu açken salgılanırmış. Doktor zayıflamak isteyenlere az ama sık yiyin derler bu şekilde metabolizma hep faaliyet halinde ama uzun süren açlık sonrası güzel bir beslenme kilo alımı yapar demişti. Onun dışında bir çorba tarifi vereyim size hafta da iki gün yapabilirsiniz, bir kaşık unu tencerede kokusu çıkana kadar kavurun içine bir tatlı kaşığı terayağ ekleyin ve üstünü geçecek kadar su koyun kaynamaya başlayınca bir adet rendelenmiş patates ve bir yemek kaşığı ince bulguru bir çay kaşığı naneyi ekleyin. Ben genellikle kemik suyu ile yapıyprum hem besleyici hem de kalorili. Umarım işe yarar sizde de