guvesra anne sütüne en yakın olan aptamil doktorlar hep onu öneriyor. bebeğin ayına göre numaralar değişiyor mesela 1 numara 6. ay bitene kadar kullanılıyor, sonra 2 numaraya geçiliyor
Aysnrplt NurCelik Aptamil Hipp ve evolvia denedik. Aptamil çok gaz yaptı Hipp kabız yaptı evolvia iyi geldi kilo aldırdı da ama en iyisi Aptamil olduğu için bu ay Aptamile geçicez gazlı dönemi atlattık
sbldmr123 Aya göre değişiyor canım evet, 6 aya kadar 1 numara kullanman lazım, anne sütüne en yakın onalı aptamil ben 2 çocuğumda da kullandım çok da memnun kaldım
37inci Minky bizde kullandik agzindan burnundN kustu agir geldi icemedi Mama iyi ama her bebege ayni sonucu veremeyebiliyo
tolgamze1905 NurCelik kesinlikle similac. Anne sütüne en yakın gaz yapmayan yurt dışında bir numara olan bi mama.
Minky 37inci kesinlikle haklısın sma da kullandık sadece tok tutuyordu kilo aldırmadı ama kime bebeğe de çok kilo aldırmış
37inci Minky evet bünye yapı mesesi galiba kimisime iyi geliyo kimisine yaramıyor ben cok mama denedim sonında bebelac gold iyi geldi devam edıyorum kilo aldi sindirimi kolay gaz yapmıyor