Noname21 aslında çok birikim değil. Bir kısmı nakit olarak dursun, eğer seyahat yapmak istediğiniz ülkeler varsa birine gidin tatil yapın.
Eşimle depremden önce Tayland’a bilet almıştık ailecek. Depremden sonra bir kötü olduk, iptal etmek istedim. Eşim dedi ki bir daha belki hiçbir yere gitmeyedebiliriz. O yüzden iptal etme dedi, depremden 1 hafta sonra uçtuk Adana’dan. Havalimana gelince içim yandı, tatil yapacağım başka ülkeyi göreceğim diye sevinç yaşamadım, oradayken de için buruktu. Tayland’ın Bir avmde depremzedeler için para topluyordu ve tişört satıyordu Türkiye’nin haritası vardı üzerinde, orda o tişörtü görünce ağladım, içime o kadar birikmiş ki. Oradaki insanlar da anladı Türkiye’den geldiğimi. Gezin, görün dünyayı, dünya aslında o kadar güzel bir yer ki, kültürler tanıyın. Yaşlandığımızda ve ölüm döşeğindeyken sadece bizimle anılarımız olur. Anılar biriktiririm derim. Dünya malı burda kalacak. Gittiğime pişman değilim. Daha gençken uzak ülkeleri gezmeyi planlıyoruz. Önce umreye gideriz inşallah, sonra Arjantin.