NariNariKiminYari Noname21 ya faize koyardım yada oyuna yatırırdım bu tür şeyler yapmıyorsanız kurye motorları alıp kiralatabilirsiniz kurye senden motoru kiralıyor ve sana aylık para veriyor baya kazançlı da bir iş
AngelMotherr Defneninannesi0622 rica ederim banka bize yardımcı olan bayan var şahsi nosu ama nerde oturuyorsunuz düşünürsen konuş şubesine bağlanıp ismini verip
Bebekligiller Noname21 benimde 500 binim var bilezik dahil. Ama maalesef yatırım yapamadım. TL değer kaybetti 😭 şimdiye 1 evim vardı
Bulutaren tekbasimabakiyorum ah kuzum vRmi baska tiyolar bnmde param borsada vallahi kagit cok yukseldigi icin ceza aldi amdi tabi beklemede 20 binle girmistim smdi 100 binm oldu vallahi borsayi takip etmek en guzelii
Birkullanici Noname21 ozamam beklet dolar biraz daha yükselecek diyorlar . Araba al sattan anlasan iyi getirisi var ama onun dışında arsa o fiyata bulabilirsen belki arsa alabilirsin ama o fiyada köylerde ancak arsa bulursun yada köyünüz varsa küçük bir tarla alabilirsin
Poly-ana Noname21 Canım çok sermayelik bir para gibi değil sanki malesef artık pek kıymeti kalmadı 200 küçük rakamlar oldu 🥲 Ama arttırmak adına borsadan hisse senedi alabilirsin yada altın alabilirsin yada döviz ama tl olarak kalmasın durduğu yerden değer kaybedecek değilse
cahillesohbetikestim Noname21 maalesef elinizdeki para bugünkü ekonomide hiçbir şey en iyisi altın yap koy kenara derim. Eskiden 200 bine en kral daireyi alabiliyorken şuan beğenmediğin doğan ve ya Şahin bile alamıyorsun maalesef. 🤷♀️
zehra58 Noname21 tebrik ederim ne zamandan beri başlamıştınız bu kadar para biriktirebildiniz. tatil yapıp kalanı ile de altın alırdım.
Noname21 zehra58 bir seneden az zamanda sanırım Tatil parasını eşim ödedi bu tamamen benim kişisel param
FatmaKrbkl Noname21 bi tanıdığımız mesela motorsiklet alıyor o fiyatlara araba bulmak zor olduğundan, zaten akaryakıt fiyatları yine arttı millet yaz dönemi dönecek motorsiklete bir sene bekletip üç katına sattığı oldu o şekilde. Belki fikir olur size de 🌷
silaa66 Noname21 ıs ıcın yeterli değil arsa alırım zamlanınca satar öyle kurarım tekırdağ da arsalar uygun
marisback Noname21 mantıklıı inşallah olur gönlündeki 💕 altında tutmak istersen van cleef & arpels al hem takarsın da bskdndk yatırım tavsiyesi değildir ndkdjdk
efelinamoms Noname21 aslinda iyi bir arac kovalayip sonra biraz kar koyup satabilirsiniz bunu yapan cok insan var hem esinizde yardim eder para biraz az ama ona gore arac bakmakrta mantikli yada tamamen dolarda kalmasida mantikli. Oda cikiyor bu aralar
Yarim_Kilo_Kiyma Noname21 Dolar ile gram al - sat yapardım, şahsen öyle de yapıyorum. Kenarda ta da bankada bekletme zarar