Noname21 günümüz türkiyesinde 200 bin lira kadar bir para asla büyük bir para değil ne yazıkki. Bu parayla araba alamazsınız brodway şahin tofaş bu tür arabalar anca alınır. İş yeri açmak isteseniz, hem şu koşullarda büyük risk hemde yine ek sermayeye ihtiyacınız olur. Yerinizde olsam kendime bi yatırım sepeti hazırlardım. Varlıklarımı enflasyona karşı korurdum dolar asla bi yatırım aracı değildir. Sadece varlığınızı korur. Sepetimde altın dolar bulundururdum. Bir kısmıyla kriptoya girer hisse senedi alırdım. Borsaya girerdim bu bi yatırım sepetidir. Ne kadar çok alanda yatırım yapılırsa yarın öbür gün zarar olasılığı o kadar düşer. dediğim gibi altın ve dolar sadece varlıklarınızı korur güvenilir limandır. Bi miktar bulundurmakta her zaman fayda vardır borsa hisse senedi kripto para kazandırır. Üstelik her zaman ufak ufak eklemelerde varlıklarızı arttırabilirsiniz elinizde bir miktar nakitte bulundurursanız alım fırsatlarını değerlendirme şansınız olur. Bu dönemde herkes ekonomiye olan güvensizlikten ülke dışına parasını çıkarır oralardan taşınmaz alırken ülkemizde taşınmaza yatırım yapmayı doğru bulmuyorum şu durumda herkesin fiziki altın bulundurması elde tutulur emtiyalara geçmesi yahut direk elden çıkarabilceği yatırım araçlarına yönelmesi taraftarıyım. Eğer tavsiyemi dikkatede alırsanız iyi bi izleyici olmanızı öneririm şu an altın ve kurda büyük bi sıçrayış yaşadık beraberinde borsada uçtu bu tür büyük sıçrayışlardan sonra mutlaka kısa vadeli bi düzeltme gelir. Bi alım fırsatı oluşur. Şu an beklemek ve enflasyona karşı vaziyet alma vakti. Sene sonu dolarım adil değeri 32 33 bekleniyor. Benim görüşüm 34 olur gram altındada beklentim 1900 2000ler.