Noname21 Bu kadar kişisel birikmişim var açık konuşmak gerekirse bu parayı bir şeye yatırıp aylık gelir sağlamak onunla tekrar birikim yapmak istiyorum İş kurma fikri gibi düşünün ben bu para ile ne iş kurabilirim
Deletedmom104 Noname21 Bi daha mı geleceğiz dünya’ya diyip yerdim heralde. Gamsız arsızın tekiyim ben Ama iş fikri mükemmel olur hangi sektörde olacağına bağlı
Mazikeen Noname21 altın alabilirsiniz sadece bir iş yapılabilecek Miktar değil yada çelik takı alıp satabilirsiniz 10.000 TL lik alıp mesela başta gidişata göre arttırarak
Deletedmom104 Dolores Düşüneyim bi 🤔 Yerdim, köşede birikmişim varsa büyük ihtimalle borçları bitirmişizdir kafam rahat şekilde yerdim hemde 🤤
Uyutanne Dövize yatırırım, elime geçenleri birikmesini bile beklemeden direkt dolar yapıyorum o şekilde biriktiriyorum. Haftalkk birikimimi her cuma alım yaparım 5 dolar bile aldığım olmuştur o şekilde biriktiriyorum
saclarinayildizdusmus Uyutanne qçarmısınız biraz nasıl dolar mesela 10 liranız var gdip dövzde dolara çevirip elinizdemi biriktiriyorsunuz
Mira__ Noname21 dolgu yaptırırım en güzel yatırım kendime olan yatırımdır dkdkdmdm bari mezarda gülsün garibanın yüzü 😂😂
Zeynepgokce23 Noname21 bebek spa merkezi düşünebilirsin sermaye çok gerektirmeyen bir iş gibi gözüküyor ben düşünmüştüm bir ara ama dövize yatirman daha iyi gibi.
Olric11 Noname21 iş kurmak için yeterli olacağını düşünmüyorum ama altın alabilirsiniz eğer faizle ilgili olumsuz düşünceniz yoksa bankaya da yatırabilirsiniz
Denizpoyrazz Noname21 ufak bir dükkan tutup iç çamaşırı veya taki işine girebilirsiniz. Sadece fikir tabi o mebla yeter mi bilemem.