superkahramanbiranne Bebeğimizin bezlerini rastgele atarsak musallat olur diye duydum. Destur çekmeden falan atmayın diyorlar doğru mu
Senorita superkahramanbiranne valla ilk defa duyuyorum hep destursuz attım,musallat olan her türlü olur
Makasal superkahramanbiranne walla bende duydum 40ı çıkmadan gece çöpe atmayın akşam ezanından sonra ve destur çekmeden filan diye duydum bende ama öğrendiğimde geç olmuştu. Çok inanmakta istemem aslında o tarz şeylere
fa_sena_y yagmurkokusu_ aha valla bunu birinde gördüm 1 aylık falandı bebeği ziyarete gittik başka odadan bir şey alacaktım yan odadan şunu getirir misin dedi bir girdim ki koca çöp poşeti dolusu bez ve o odada öyle bir koku vardı ki😥😥😥
2-prensannesi yagmurkokusu_ kaynanam ilk çocuğumda bunu yaptı desem 🙈 ben çöpe attıkça çöpten alıp başka poşete koydu 41.gün evden 5 koca poşet kirli bez attılar 🤦🏻♀️
Bugleminannesi28 superkahramanbiranne ay sorma ya benim kaynanam ve ona yaranmaya çalışan eltim bebeğim daha 1 haftalıkken bebeğimi görmeye gelince bezi atarken eşim demislerdi bende sinirlenmiştim iyice sacmaliyorlar at gitsin diye çok biliyorlar ya saçma saçma şeyler
yagmurkokusu_ fa_sena_y hurafe bunlar sen duanı oku Rabbimin izniyle birşey olmaz. İğrençlik yani bu eskiden çöp tenekesi mi vardı millet kenarda bekletiyordu saçmalık yani.
mLyyk superkahramanbiranne enerjiyi çekersiniz böyle düşünerek başka bir şey değil. Sağa sola da attım atmayı unutup boklu bezle aynı odada da uyudum bi şey olmadı 😂
superkahramanbiranne anneyeofdenmez kovaya atın ama dışarıda falan orta yerde bırakılmaz diye biliyorum
Poyrazin_annesii Banada dedıler bezini dışarıya atma dıye hatta 40 cıkmadan çamasırları dısarı asma dedıler ama bn oyle seylere ınanmadıgım ıcın dinlemedım onları cok sükür bısey olmadı
superkahramanbiranne Poyrazin_annesii bezini atarken çöpün yanından geçerken falan .. mesela ayrı torbada olsun bezler dediler kendin at hep başka yerde bırakma dediler
Ayssss1 superkahramanbiranne evet oyle diyordu anneannem hatta 40 i cikana kadar bezlwri cope atmayin vs ben hergun esime attirirdim bilmiyorum 🤣 yani sadece seye dikkat ettim ayni anda cope stilcaksa bile mutfak copuyle bez posetini ic ice koymazdim ayri ayri atardim cok sukur kurtulduk bezden
superkahramanbiranne Ayssss1 evet ona bende çok dikkat ediyorum ettim de.. ama büyük çöplükte yine aynı yerde birleşiyorlar