Bugra2020 Kubratemiz Rabbim ol der ve olur 🤍☘️ Rabbim imtihanınızı tez zamanda kolaylıkla güzelllikle sağlıkla bitirsin dualarınızı kabul etsin 🌸
Kubratemiz Bugra2020 öyle evet herşey rabbimin elinde istese ne mucizeler yaratır inşallah hayırlısiyla bizede mucizeyi nasip eder 🙏
Cagla6060 Kubratemiz kurban olurum ona ben İnan gözlerim dolu okudum Rabbim lafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin müjdeli haber çıksın
2lokum_moms Kubratemiz tabiki öyle edeyim daha iyi olur Allah sizdende razı olsun inşallah Rabbim yavrunuza şifa versin gönlünüze ferahlık versin 🤲🤲
Serpiltoprak21 Kubratemiz en iten duamla Allah şifasını versin inşallah doya doya yiyeceği günler gelir inşallah temiz çıkar sonucu amin
Kubrayadairhersey Dualarım seninle rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah inşallah sonuçlar temiz çıkar lütfen paylaş bizimlede merakta olucam 🙏
AgentMom Kubratemiz inşallah güzel sonuçlar çıkacak. Bol bol dua edin. Rabbim Şafi ismiyle şifalandırsın
Kubratemiz Tubasahra inşallah rabbim bu edilen duaların sesini duysun bana güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin sağolun 🙏
Yenianneyimm Kubratemiz ayyyy canım benim içimi parçaladın gece gece inşallah bebeğinin hiç bir sağlık sorunu çıkmaz dualarımda olacaksın rabbim şifa versin 🤲🏻🫶🏻
Htc4504 Kubratemiz rabbim sizi sevindirsin inşaallah sonuç istediğiniz gibi çıkar Allah’ım buraya yazar bizide sevindirirsiniz insaAllah rabbim şifasını versin
Szn03 Kubratemiz Resmen içim sızladı. Allahım şafi adıyla şifa versin. İnşallah sonuçlarınız çok çok güzel gelir temiz çıkar. Allah yar ve yardımcınız olsun.