minikmucizem34 Kubratemiz rabbim şifa versin inşallah okurken ağladım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah sonucu temiz çıkar kuzunun dualarımda olacaksınız allahın izniyle🤲🏻
2prens1prensesannesi_ Kubratemiz Allah gönlümüzün kalbinizin istediği gibi versin inşallah temiz çıkar mucizeniz gerçekleşir Allah bol şifalar versin yavrunuza inşallah
BallyavruMM Kubratemiz gözlerim dolu dolu okudum hep aklıma kalacaksınız ve dua edeceğim😪😪 bir anne için çok çok zor çocuğunu doyuramamak protein dediğiniz gibi herşey de var. Rabbim yardımcınız olsun inşallah ama inşallah herşey gönlünüzce olur 🌸🌸❤️❤️
Kubratemiz BallyavruMM amin sağolun çok umutlandim öyle olan hastaları varmış sizdede öyle seziyorum dedi belki bizde o şanslı insanlardaniz duanın acamadigi kapı yoktur oğlumun doyduğunu göreyim bana yeter Allah razı olsun.
Maviboncukkkm Kubratemiz allahım kalbinize göre versin . Sonuçları temiz çıkar inşallah. Bitti dediğiniz yersen hayat tekrar mucizeler verir kalbinizi ferah tutun ❤️
mystery1903 İnsallah sonuclar guzel cikar kalbinizden geçen tüm guzellikler kabul olur evladinizla mutlu huzurlu saglikli uzun ömürler diliyorum 🙏🏻