Belki postlarima denk gelmişsinizdir sürekli 15 aylık oğlumun fiziksel ve algı olarak geri olduğu söyleyip bilgi alıyorum.. en önemlisi oğlumum nadir bulunan bir hastaligi var çok kez bahsetmistim propiyonik asidemi diye bir hastalık ölene kadar protein alması yasak sadece sebze yiyebiliyor oda Gr la tartarak sınırlı şekilde fazlası zarar beynine zarar veriyor .. bir anne olarak yaşadığım şeyleri anlatamam her yemek yedirecegim zaman ağlayarak hazırlıyorum cunki doymuyo o tabak bitince ağlayıp daha fazla istiyor tek bir öğün hakkı var o ağladıkça ben de ağlıyorum bir anne için oğlunun açlıktan ağladigini görmek kadar zor bir durum yok. En basiti bir çikolata bile yiyemiycek protein herşeyde var bakkaldan markette okul hayatından onu nasıl koruycam diye deliriyorum çünkü preotein onun komaya girmesine sebep olur .hastalıkla ilgili o kadar zor şeyler varki bu sadece bir tanesi Allah’ım ben nasıl dayanicsm nasıl yapicam diye namaza başladım çok dua ettim saatlerce ağlayıp dua ettim tanıda kesiniz dediler ölene kadar böyle dediler bir profosere gittim oğlumun algı olarak çok iyi olduğunu biraz ilgiyle hallolur dedi fiziksel de ara kapanır dedi ama enn önemli teshisde bir hata olabilir dedi hemen genetik test istedi kan verdik bir aya cikicak çok umutlandim çok Allah’ım mucize gibi birşey olur düşündükçe deliriyorum oğluma istediği kadar yemek yediricem bişey gördüğünde yemek istediğinde tattirabilicem bu benim için mucize demek nolur dua edin sonucumiz temiz çıksın nolur bir anne olarak dayanmak çok zor Cook..