Melovealp Merhaba hanımlar dünde sordum ama cevap gelmedi☹️Doğumdan sonra 3,5 aydayım regli oluyorum dünden beri ilk reglim.Kanamam çok fazla ve sütüm aşırı azaldı varmı bunu yaşayan?
BelaCivciv Melovealp İsyan postundan geldim😂 Sürekli yorum yaz üste çıksın anca öyle görünür. Soruna gelecek olursak, evet regl zamanı sütte azalma oluyor bazı kadınlarda ama regl bitince eski haline geliyor diye biliyorum.
BuzluLatte Melovealp benim kızım 8 aylık olacak neredeyse ama hala regl olmadım 🙄 ama olan kişilerden regl dönemlerinde sütte azalma olduğunu duymuştum
Deletedmom_79 Melovealp isyan postundan geldim🤣 çok normal kuzum ancak bebeğini aç bırakacak kadar değil. Elinle sıktığında gelenle bebeğin çektiği bir değil. Ama hormona bağlı tadında hafif değişme olabilir bebek seni itebilir. Zorlama sonra yine teklif edersin. Bir iki günlük süreç bu.
Melovealp silaa66 anne bebek uygulamasında bununla ilgili soru sorulunca neden yaz oraya çıkar yapıyorsunuz?Kocamın metresinimi yazmalıydım?Bilgiler çok eski güncel bilgi almak istiyorum.Bu uygulamada böyle sorularla ilgili yaşayan yoksa nerde vardır?Haydar dümen sayfasınamı bakıcaz
Melovealp Deletedmom_79 teşekkür ederim meme reddinden yeni döndürmüştüm yine başladı şimdi.Savaşıyoryz resmen
balkaymak__ Melovealp ben yaşamıştım geçiyor merak etme sütün tadı da değişiyor regl olunca belki az emiyordur bebeğin ondan da olabilir
Deletedmom_79 Melovealp bu o tarz bir ret değil temin ederim seni. zorlamaman bu süreçte en mantıklı hamle. Zaten havada sıcak senin hormonlar nanay. Streslenme bebeğe geçer hepten
PeekaBoo_ Melovealp hormonlardan dolayı süt miktarında ve tadında değişmeler olabiliyor sütün kıvamı falan da değişebiliyor eğer yoğunsa belki size azaldı gibi geliyordur
Melovealp PeekaBoo_ sağıyorum emmiyor aynı aslında kıvamı ama bayağı azaldı solgar aldım deneyeceğim ama canım çok sıkıldı bu konuya
dayes Melovealp diğer postunuzu görünce baktım profilden, onun harici postu yazdıktan sonra üste çıkması için birkaç yorum atabilirsiniz ben hiç anasayfada görmedim görsem yazardım 🌸🌸 Ben lohusa kanamam bittikten 5 gün sonra adet görmeye başladım 🫠 ve yoğundu benim de. Sütle ilgili bir sorun yaşamadım elhamdulillah şu an bebeğim 4.5 aylık her ay düzenli adet görüyorum en başından beri hiç soluklanmadan 😅
PeekaBoo_ Melovealp bizde çok meme reddi sıkıntısı yaşadık 5 aydan sonra düzeldi çok şükür ama alerjik olduğu içinmiş bizimki, şuan 1 yaşında ama hale regl olduğumda emmek istemeyebiliyor
dayes Melovealp ya da ben fark etmedim belki de, ilk adet gördüğümde hemşireye sormuştum sütü etkiler mi diye, herhangi bir sorun olmaz deyince bir daha dikkat etmedim. Bebeğiniz açlık belirtisi gösteriyor mu çekip çekip bırakıyor mu mesela süt gelmiyor vs gibi
silaa66 Melovealp adam akılı bişey söylüyoruz ne taratışması cıkarıyorsun sen ya ? altta kalmış olabılır dıyorum sen ıstedıgın gıbı anla ayrıca sana sormuyorum nereye gidiceğimi !