Dondurmalikahve Kocamdaaakocammm Benim de hesabım var orda o kadar masumum ki giremiyorum bile şifresini de hatırlamıyorsam ajhajsjsjd
ceriio Deletedmom104 bende daha aç karnımı doyurmadim gel beraber doyurak sonra temizlik yapcem yarın misafir cagiracagim da hazırlık falan yapcem 😅
Kocamdaaakocammm şimdi gelirler forumun artistleri 😂😂 hasta sağlık postalrina yazmayanlar buraya nasil hücum etmişler diye lsksksk
Dondurmalikahve AlinaEmreHan1 He sende bendensin ben Manas destanı gibi tavsiye verirken karşıdan cevap alamayınca yorumu siliyordum çünkü slkskdk
Dondurmalikahve Deletedmom104 Doğurmadın mı sen ? 40 haftalık değil miydin kız çocuk doğunca okula yazılacak direkt skdkkdjd
ceriio Dondurmalikahve ay evet bak bu yüzden bende sinir oluyorum doğru yazmicam diyorum sonra yine yaziyorum lanet olsun icimdeki insan sevgisine 😂😂😂
Dondurmalikahve ceriio Jsjsksjs ben çözümü yorumu düzenlede buldum yorumu silip bir nokta koyuyorum 😂
Kocamdaaakocammm Dondurmalikahve Hahaha bende hesabımı unuttum 🥹 dün üye Olmadan yükledim geri sildim.😂😂 aslında tam benlik ama kocam bey yakalarsa sıkıntı 😂😂 @anneyeofdenmez annesi bilir 😂 peridenin tam bana göre olduğunu