Dondurmalikahve anneyeofdenmez Valla burda ses yarışması vardı ordan aklıma geldi bilmeyenler dalga geçer tabi dkdkkd
anneyeofdenmez Dondurmalikahve ben biliyorum ay ne muhteşem sesler vardı katılacaktım sonradan caydım bidahakine 😂
Deletedmom104 Dondurmalikahve Ooo onu bilemeyecek kadar yeniyim aşko burda eğer olmuşsa ne ala olsun hemen akamka
Dondurmalikahve anneyeofdenmez Sende mi katılacaktın ya eski kullanıcı adın neydi ki ben bilemedim seni? 😄
yagmurkokusu_ anneyeofdenmez sen niye katılmadın aşkooo hatırladım da hamiştim sen bana ne güzell söylerdinnn hamileliğimin pozitif yanıydı sesin 😂🩷
35lavanta Deletedmom104 Off evet evet bazen bakıyorum yazmışım hemen siliyorum hahahahaga instagramda şey okumuştum tam olarak beni anlatıyor “duygularımı küfürsüz ifade edemiyorum” diye sonuna kadar haklı 😂😂
Dondurmalikahve Deletedmom104 Aykut elmasın bi videosu geldi aklıma askı yerim diye atmıyorum akkskskd
Dondurmalikahve 35lavanta Hep oluyor aslında dur postum kapanmasın özellikle şu yorum silme özelliği geri gelsin sksksk
Dondurmalikahve Deletedmom104 Lebula… Baba dedi baba. Anne dedi. Babanne demiştir o. Kapıcı Veysel dedi. Sjkkksk
35lavanta Dondurmalikahve Yok yok kapanmaz merak etme kendimi tutamasaydım şimdiye milyon kere askı yerdim 😂😂😂