Dondurmalikahve Önceden yorum silme özelliği vardı yorumu ilk 10 dk içersinde silebiliyorduk yorum silme özelliğinin kalkması iyi olmamış, bir de fotoğraf ekleyebildiğimiz gibi video ve ses kaydını da rahatça ekleyebilsek güzel olurdu 😌
Deletedmom104 Dondurmalikahve Ses kaydı eklense buralar ne olur varya tahmin bile edemiyorum aksmakamma Klavyede yazarken sinirler biraz daha yumuşak, ses kaydında bağırış çağırış abooo aldmlamslals
Dondurmalikahve Deletedmom104 Yok ya küfür edecek yürekte olabileceklerini sanmam adı üstünde klavye delikanlısı 😄 ama komik olurdu smksks
Deletedmom104 Nisam- Bence hiç komik olmaz daha çok bel altı söylemler kaçabilir ağızdan sinirle neler oluyor neler, zaten modlar yazıları zor okuyor birde ses kaydı mı dinleyecekler almakaks
Dondurmalikahve anneyeofdenmez Valla burda ses yarışması vardı ordan aklıma geldi bilmeyenler dalga geçer tabi dkdkkd
Deletedmom104 Dondurmalikahve Tabi sesli atışma bi başka olurdu ama bunun olma ihtimali uzayda yaşamamız ihtimalinden bile düşük akskakak
35lavanta Ben kesin küfür ederim yani birine sövmek için değil ama bazı cümmlelerin sonuna küfür şart 😂😂😂
Deletedmom104 35lavanta Sen bensin işte laamkska bazen yazmamak için zor tutuyorum bazen hop elimden kayıveriyor alsmakka
Dondurmalikahve Deletedmom104 Bir ara şarkı yarışması yapılıyordu burda ordan ses kaydı aklıma geldi kazanana ödül verdiler falan komik şeylerde oluyordu
Deletedmom104 Dondurmalikahve Ooo onu bilemeyecek kadar yeniyim aşko burda eğer olmuşsa ne ala olsun hemen akamka
35lavanta Deletedmom104 Off evet evet bazen bakıyorum yazmışım hemen siliyorum hahahahaga instagramda şey okumuştum tam olarak beni anlatıyor “duygularımı küfürsüz ifade edemiyorum” diye sonuna kadar haklı 😂😂