Agg2408 AegeansMom AA ben çok memnunum 6ay 27 günlükken tutunup dikilmeye başladı indirdim en alta şimdi 10ay 23 günlük bebeğim biz tayinciyiz memlekete falan giderken götürüyoruz çok rahat
Dolores Gammy Bizimki bu. Ben üstündeki örtüyü almadım gereksiz toz topluyor. Klasik top ışıklardan astım. Çok şık oldu. Biz bu evrede hiç yalnız bırakmadık evde güvenlik olayına çok dikkat ederiz, sürekli “bak buradan ineceksin” şeklinde öğrettik
Miniktirtillarimm Bende tam tersi aşırı memnunum ikizlerim var ve öyle büyük kolaylık oldu ki anlatamam. Ailelerimiz sehir dışında yaşıyor biz çok yolculuk yapıyoruz bizim için çok faydalı oldu her yere götürüyoruz. Bir de alt kademede de yere değmiyor acaba markadan markaya değişiyor olabilir mi. Gerçi tabi her bebek farklı beşik olayı da fıtrat meselesi demekki 😅
Kahveseveranne AegeansMom 28 aydır park yatak kullanıyorum çok rahat. Eğer siz hâlâ ara katta kullandığınız sünger yatağı kullanıyorsanız onu değiştirin. Ben alt katta o 8nce yatağı üst tarafa da ortopedik çocuk yatağı koydum hem yüksek hem de rahat uyuyor
123321123 Park yatagın içine kullanıp memnun kaldıgınız yatak var mı?kendi sünger yatagı hiç rahat degil ve yamuluyor bence, yanlardan eli ayagı araya kaçıyor bebegin.Markası kanz bizim aynı sorunu yasayan var mj?
Yekbarnes AegeansMom üzüldüm sizin için, ben oğluma 4 yaşına kadar kullandım park yatağı. Sonra da ikea nin büyüyen yatağını aldım
Patron1bebeginannesi AegeansMom park yatak en kullanışlısı bence. Şuan 1 yaşında ayağa kalkmaya başlayana kadar orta kademedeydi, şimdi en alt kademede. Tamam mama içirmek zor ama en guvenlisi o. Sallanıyor da, yani ben hiç sıkıntı yaşamadım seviyorum da gayet 😂
AegeansMom Uykusuzkoala evet var zaten o olmasa bende içine düşerim ama yine de çok eğilmek zorunda kalıyordum. Ay keşke yorganları koymasaydım da foto atsaydım buraya bizim yatakda mı bi sorun var acaba
sessizlik12 AegeansMom bn memnunum acikcasi bnm oglumdada 8ayliktan once assagiya aldik diye htrliyorm cunku durmuyo icinden assa duscek diye korktuk o acilan fermuar yerini aciyoruz icine girip cikip oyun oynuyo yatagi dediginiz gibi bnde icine yorgan koydum gayet iyi oldu yine bnm tavsiyem almalari yonunde
AegeansMom MotherHoney-S- henüz baslamadı ama benimki de hareketli bir bebek olacak belli yani. Keşke bir alt kademesi daha olsaymış şunların ya. Yorgandan başka neyle yükseltebilirim acaba. Okuyan olursa fikir versin hem🫠
MotherHoney-S- AegeansMom Yorganla yükselttim ben ablam minder le yükseltmişti Hareketli olacak gibiyse gerçekten iyi düşünün diğer yatakları Ben tuvalete bile park yatağa bırakıp gidiyorum bir an durmuyor yerinde en güvenli yerim suan orası park yatak benim canım yani 😬 İçinden atlayacak büyüklüğe kadar ondayız muhtemelen o zamanda akıllanır biraz daha ıns
AegeansMom Melis1706 hımm mantıklı. Belki alt kademeyi yükseltmek için deneyebiliriz bunu teşekkürler 😇
AegeansMom Birevladaemanetci prego marka ama yorgan koyunca yanlara doğru eğim verdi anlamadım benmi beceremedim
Birevladaemanetci AegeansMom ben ilk zamanlar hem minder hem Baby nest hemde park beşiğin kendi yatağını koyuyordum. Canım yorgan yumuşak ya içine düşebilir biraz daha dene bisiler belki rahat edersin
tubasd AegeansMom ben 70 e 130 beşik almıştım altı 4 çekmeceli sallanır modellerden ama sallanma ozelligini hiç kullanmadım sonrasindada bazali yatak alıp kenar korkuluğu taktik artık üniversiteye kadar kullansın 🤪
AegeansMom Pinar_onatt ara kademesi kaç kg kadar kullanılıyor sizinkinin? Birde anne yanı kısmı fermuarlı mı bizimki öyleydi artık korktum fermuarl patlıcak diye. Civilden aldık ya öylw dandik yerden de değil
Biribiri AegeansMom bende aldim park yatak 1 gun yattik o gece uyuyamadi sevmedi hic sallnmaya alisik oldugu icin park yatagin sallanmasida bi degisik uyuyamadi bu kucuk besikler varya onda uyuyor hala bacagi falan sigmiyo artik kivrilip yatiyo icinde keske sallanmasaydida bende şu ikea montesri tarzi bisey alsaydim
AegeansMom Biribiri aynen sallanması değişik ağırlığna göre o taraf ağır basıyor sallanmadığında. Yavrum bi tarafa yığılıp kalıyordu😂 sallanma yerini iptal ettim öyle olunca
Mgf AegeansMom bizde park yatak kullanıyoruz. Dediğiniz gibi benzer Bi sorun bizdede oldu. Biz içine kalın Bi yatak yaptırdık. Sorun çözüldü. Her kademede rahatlkla kullndık. Şimdide en alt kademede kullnıyrz. 10 aylk olck oğlm. Bnce beşijlerin içinde en mntklısı park yatak.
Biribiri kasimonbes herkesin bebegi yaninda yatiyo benim yanima alinca uyumuyo ya sallanmak istyo diye heralde vala benle uyusun cok isterdim