Asafemir annesininaslani kalın değil canım illaki lastiğinin hafif izi oluyor Allah a şükür 7 aylığız pişiğimiz olmadı hiç
zeynepzeze Primanın diğer serilerine petrol türevi deniyor ama pure softu gerçekten harika üzerine bez tanımıyorum. Ama beden büyüdükçe içerisinde ki sayı azalıyor ve çok pahalı oluyor. O yüzden molfix pure softa geçtim fena sayılmaz..
zeynepzeze annesininaslani Kalın hiç taşırma yaşamadım 2numara kullanıyorum. Sayısı az olanından alıp deneyin, beğenirseniz devam edersiniz
[silindi] annesininaslani molfix kullanıyorum primayıda denemişliğim var pure and soft kat kat daha iyi o bahsedilen nem olayını yaşamadım bende 4 mumara kullanıyorum. Pure and softta ne kadar çiş yaparsa yapsın yüzeyine elinizi atınca kupkuru ve çişli kısım bi noktada şişip rahatsızda etmiyor. Hiç sızdırma vs yaşamadık. Günde 5 bazen 6 bez kullanıyorum. Kaka vs durumuna göre. Pişik vs yapmad koku yapmıyor. Primanın külot bezinide normalinide denedim hiçbir artısı yok aksine fiyatı fazla. Tek farkı biraz daha ince prima ama pure and soft yumuşak bi yüzeye sahip naylonumsu değil o yüzden sorun etmiyorum.
Erencinarinannesi annesininaslani ben 3 aylık olana kadar kullandım inanılmaz pişik yaptı ben alerji falan diye düşündüm halbuki bezden miş sleepye geçtim yaralar da geçti
[silindi] annesininaslani her numarada farkedecektir ama ben rutin aldığımı yazayım. 112 tanesini 105₺ ye almışım 2 gün önce yanında da 2 paket 56lı izotonik sulu ıslak mendil ve külot bez için 2 adet deneme ürünü gönderiyorlar. 4 Numara dediğim gibi. Hepsiburada dan alıyorum bulundupum yerde marketlerde pek olmuyor
DefneElif0628 annesininaslani ben Molfix yeşil paket kullanıyorum cnm ilk sleepy kullanmıştım lanet ettim çocuğun cisi bezde değil kıyafette oluyordu resmen ama Molfix de öyle bir sorun yaşamadım hiç çok çok da memnunum sabaha kadar bez değiştirmiyorum "çünkü uyanınca uyumuyor"bir kez bile pişik olmadı kızarma bile olmadı
Deletedmom020 annesininaslani asla pirima dan sasma.. Aynı hatayı yaptım bez kalın. Ve kızım Pişik oldu. Asla alma da kullanmada