DayeEe 25 kişi gelecek yemeğe aşiret geliniyim mecbur bunlarda böyle güzel bi menü fikri varmı önceden 40 kişi gelmişti lahmacun tarzı yapmıştım et kavurma yapmıştım smdi daha degısık bişe yapmak istiyorum bebegım durmuyor kolay fikirli menüler olsun
AntiSosyallKelebek DayeEe 😂corba salçalı Makarna salata 20 kişiye en kolay menü bu bence bana göre ay sayıyı gördükçe darlandim
Mmah Dışardan ev yemekleri satan biryerle anlaş canım bence bebekle çok zor. Herkese de ben yaptım de
Yesillimon DayeEe Bence direk dışarıdan söyleyin 25 kişiye yemeklik malzeme alsan aynı fiyata gelir hiç yorma bence kendini 😃
Deletedmom_110 DayeEe 12 kilo kanat et karışık al mangal ya da tepsi kebabı bulgur pilavı karpuz kavun avı bıber turşu vs
yagmurkokusu_ DayeEe görğmcemlere de böyle toplu geliyor eniştenin ailesi oda salatayı herşeyi evde yapıyor fırına lahmacun pide içi hazırlayıp gönderiyor 3 çeşit pidesi lahmacunu etli pidesi geliyor. bende bu şekilde ağırlamıştım yoksa altından ne tabak ne çanak ne kaşık kalkamazsınız git gel hizmet et yorulmazsınız pratik olur
Beyninizikullanmakucretsizdir Yemek çadırları oluyor ya hani bence oraya götürün, bunca kişiye yemek yapmak Çin işkencesi gibi olur 😂😂😂
Dilruba_1 Beyninizikullanmakucretsizdir Yemek çadırları oluyor ya hani bence oraya götürün, bunca kişiye yemek yapmak Çin işkencesi gibi olur 😂 Hahaha😂😂 ciddi misiniz var mı öyle çadırlar Aşiret misafirleri çadırda mı ağırlanır
Yakamoz__00 Bebeğim küçükken değil 25 kişiyi 5 kişiyi ağırlamadım evimde. Bari lahmacun ki de yaptırın başka kolay ne olacak ki
Beyninizikullanmakucretsizdir Dilruba_1 hayır için yemek çadırları oluyor ihtiyacı olmayanlar yesin diye. Böyle birşey imkansız maksat şaka olsun 😂😂
Bal38 DayeEe 25 kişiyi valla bebekle milyar verseler ağırlıyamam ne kadar ayıp bişe bebekli eve o kadar kişi gelinirmi