Patron1bebeginannesi Denizmeryem bime aktüel gelmişti sanırım turuncuydu, gayet memnunum iyi temizliyo. Bim markasiydi gene belki bazı bimlerde vardır
benkosarim Denizmeryem ilk evlendiğimizde BİM’den almıştık hiç memnun kalmadım ama eski tarzdaydı parlatıcı falan yoktu üstünde simdi üstünde parlatıcı olanlardan gelmiş şoka bir bakın
Mira__ Bende kullandım ilk bardaklarımı atmak zorunda kaldım servisi çağırdım çiziyor diye baktı tablete başka tablet yok mu dedi şaşırdım bende o kalan tableti gider yerlerine bırakıyordum.
Yusufagahinannesi Denizmeryem ben sıvı aldım 1-2 kez tablet değilde sıvı pril. Veya sıvı diğer 2-3 marka var hemen hepsini kullandım memnun kaldım hepsinden de. Az da sıkabilirsiniz hem bence ekonomik ve temiz oluyot
Mircet Denizmeryem ben 4 senedir şok a101 bim Migros kullanıyorum Yani o an hangisini almışsam çok dikkat etmiyorum ama bence en güzeli Migros.Bardaklarımda çizik yok yoğun bir deterjan kokusu yok durulayıp koymam bile.Makinem de Beko .Ben çok memnunum
Yelda35 Denizmeryem onun yerine rossman ın tabletini kullanın gördüğüm ünlüler yarım tablet atıyorlar
Fulyy Denizmeryem Benim ablam Bim in kini kullanıyor memnun asıl çizme olayı parlatıcısı be tuzu biterse oluyormus onlara dikkat ettikten sonra deterjan önemli değilmis
Denizmeryem Fulyy istw benim en kokrtugum şeyde çizme olayı eğer deterjanla alakalı değilse ben zaten tuzunu parlaticisini eksik koymam
Elvinimm Denizmeryem 1 senedir evliyim hepte a101 markasi kullandim makinamda bosch markasi hiçbir sıkıntı yaşamadım cok memnunum
Kubrayuksel Denizmeryem Şok mintax kullaniyorum senelerdir. 33lu tablet olani var 7 etki bir arada cok memnunum