Kk41 anladım canım.Bence bekle canım sen biraz daha zman tanı şimdi böyleyken başlarsan çok zorlanirsin, hem sen hem çocuk çok yıpranır. Gece bezinin kuru olması lazım, yada 1 sefer faln yapsa çişini kolaylıkla öğrenir ama dediginiz gibi dolu kalkıyorsa hazır değil bence çocuğunuz.Mesela hiç belirti var mı canım tuvalat eğitime baslamani gerektirecek .Mesela kakasini yaparken size belli ediyor mu ,çocuklar genellikle kakasini yaprken köşelere kaçmaya ,yada bi masanın altına girip orda yapmayı, cekingén oluyorlar bu durumlarda gizli yapmayı seviyorlar.Eger bu gibi belirtileri varsa isterseniz bikacgun bi deneyin, nasıl ilerleyeck druum zaten çocuk hemen kendini belli eder ,çoğu çocuk böyle merak edip hesveslenip hemn öğrenebiliyor bikacgun içerisinde. Mesela benim kızım örnek kendim heves edip bi anda hem gece hem gündüz bezini takmadım ama bi türlü alisamadi çünkü kızım kendini hazır hissetmeden ben bi anlık hevesle başladım. Şimdi ki aklım olsa beklerdim ,pişman oldum. Çunku hala kızım çişinin geldiğini bana söylemeden direk altına yapıyor. Size tavsiyem çocuğunuz da kendini hazır hissettigine dair biseyler gözlemliyorsanız başlayın tuvalet eğitimine. 🌸❤