Biribiri Kizlar babamla ilgili hic bir kalıntı fotgraf yok oldümu kaldimi bilmiyoruz ismi ve soyismini sadece biliyorum nasil bulabilirim muge demeyin ama😄
silaa66 Biribiri yaanı muge diyorum 🫠 eliyle şak diye buluyor erthan vardı en son ona çok ağlamıştım ya
durukusunannesi_ Biribiri e devlette soy ağacına bakarsanız öldü ve ya hayatta mı anlarsınız ordan sonra da eş dost akraba bilen vardır elbet ya yoksa mecbur Müge Esra diycez
Nehirimasli Biribiri hiç görmedin mi babanı? O seni bulmayı denemismi acaba ? İnşallah sağdır kavuşursun babana
Biribiri Nehirimasli insallah olmustur en azindan olmuste ondan yok derim 😀 ya sadece asiri merk edyorum nasil biri nasil hayati var suan diye pezeveng zenginse dava falan aciyim 🤣🤣
durukusunannesi_ Biribiri resmî olarak babanız görünmüyor o zaman anladığım kadarıyla bilemedim ki zor gerçekten
Aslanpars Biribiri nüfus dan bulabilirsiniz hatta e devletten nüfus örneği ne girin aile bilginiz çıkıyor eğer öldüyse kapalı yazar ölüm tarihi yasar yanında
Halimea Biribiri benim aklımda deli soru olurdu? Size anneniz babanız hakkında ne dedi cnm , bulmanızı istemediğini göre altında bir sebep olabilir…
Biribiri Halimea bende ondan merak edyorum yok bna birakip gtti dyolar 20 yil oldu hatrlmyoz artk dyolar