10 aylık bebeğim var ve artık gerçekten uyku düzensizliğine dayanamıyorum, gece o kadar sık kalkiyorki hiç uyumasam yeridir , sadece emip geri dalabiliyor ve 30 dk-1 saat içinde yine aglayis yine emip yatma , bu dongulerden çok yoruldum ,gündüz uykusu olmasına rağmen öyle bir direniyorki mesela bugün 8:15 te kalktı bu saat oldu hala ilk uykusunu yapmadı bu süreçte 2-3 kere uyutmaya çalışmama rağmen, iştah desen yok herşeyi elinin tersiyle itiyor , babalarin rahatlığı da beni öldürüyor , yemiyorsa hep sevdiği pirinç unlu bebe bisküvili tatlı karışımdan yap onu yesin diyo 3 öğün onu veririm tamam çok zekice ben niye düşünemedimki , uyumuyor boşver uyumasin sinirlenme gel diyor ,daha çok sinirleniyorum bu rahatlığına , uyku eğitimi vereyim dedim gündüz uykularıni bı şekilde uyudu emmeden tam seviniyordum gece yok illahlah ettirdi uyumadı en son emerek uyuttum gene, uykunun üstüne bı de bu iştah problemi gelince iyice yıprandım artık,hani uyumuyor huzurlu desen oda yok , huysuz huysuz iglayip duruyo , emzirmek lütuf emerek uyutmak cezaymis ,çok yoruldum , işe başlamak istiyorum ülkenin hali hal değil ama yok elim kolum bağlı çocuk bensiz uyumuyor ki, nasıl degistiricem bunu bilmiyorum