sehpayacarpanserceparmak_ Birkullanici anjiodem oluyo benim dudagim sismisti bikac arkadasin bogazi dili sismis nefessiz kalmis bende ondan korkuyorum :(
Enfalll sehpayacarpanserceparmak_ bende de oluyor ama boğazda olmadı hiç çok şükür yine de dikkat etmek gerekiyor
Birkullanici sehpayacarpanserceparmak_ benimde önemli bende yutkunamıyorum ama doktorlar bana ürtiker boğaza atmaz çevresini etkiler dedi
Enfalll sehpayacarpanserceparmak_ anjioödem oluşmuş dikkat etmeniz gereken şey boğaz da oluyorsa tehlikeli .tam bir muayene olmanız
sehpayacarpanserceparmak_ Enfalll muayene oldum zamanindq ilac verdi kortizonlu igne kyllandim 3gun simdi alerji haplari kullaniyorum
Nrc-2 sehpayacarpanserceparmak_ ben 6 senedir ürtiker hastasıyım size yazdım mı diğer postlarda hatırlamıyorum ama her ay iğne oluyorum aşı gibi 2 koldan tek çaresi bu. Hiç bir sorun yaşamıyorum ne kaşıntı ne şişme. Bu ilacı fakülte hastaneleri raporla veriyor çok pahalı olduğu için
Elifelifelif Nrc-2 ilacın adı nedir acaba ? Bana Çapa da doktor çaresi yok dedi ve allerset verdi sadece aşı falan önermedi. Ürtikerinizin kaynağı nedir peki belki bundan dolayı aşı önermemiştir doktor bana
Ozozoz7 sehpayacarpanserceparmak_ 5 aydır ürtiker im kabarıyorum strese girince sıkıntılanınca acayip kaşınıyorum ilaçla yatısıyorum ne zaman gececek bilmşyorum doktor stres yapmaman gerek dedi 20 yıllık hastalar var dedi … ya nasip
Nrc-2 sehpayacarpanserceparmak_ bende yaramadı. Tüm haplardan kullandım. Düğün stresinde başlamıştı geçer sandık daha da kötüleşti tenime ne deyse kızarıyordu kaşınıyordu. Sonrasında eşim üniversiteden hocasına götürdü testlerde ürtikerimin çok ileri derece olduğu anlaşıldı ve her ay iğneye başladık allah bulandan razı olsun diyorum iğneye başladığımdan beri ne bir kızarma ne kaşıntı hiç bir durumla karşılaşmadım. Eğer gitmediyseniz iyi bir üniversite hastanesine gidip tedavinizi düzenletin memnun kalırsınız
Ozozoz7 sehpayacarpanserceparmak_ şuan crebros kullanıyorum bundan önce leviset kullandım bu muadılıymış ama leviset daha etkiliydi anjioödem derken kabarıyor kaşıdıgım yerler şişiyor kızarıyor bayagı triod bezinde büyüme olmuş benim ona saldıran antikorlar oluşmuş haşimato demişti ona da ama felaket birşey yani bu inşallah gecer tez vakitte
sehpayacarpanserceparmak_ Nrc-2 peki neden oluyor sebebi varmi googlede ic hastalik tiroid filan diyor o tarz biseyden mi acaba
Nrc-2 sehpayacarpanserceparmak_ üniversite hastanesinde her şeyinize bakıyorlar kan idrar hatta dışkı hepsinden temiz çıkarsa kronik alerjik ürtiker olduğunuz anlaşılıyor ve iğneye başlıyorlar üstüne pskyatriye bile yönlendiriyorlar strese bağlı bir faktör varsa ortadan kalksın diye
Elevka_96 sehpayacarpanserceparmak_ Birebir aynı ilacı kullanmadım ama farklı bi çeşit antihistaminik verildi kullanırken anjiodem hiç geçirmedim geçireceğimi anladığım zaman ilacın dozunu arttır demişti doktorum o günlerde 1 kez almam gerekiyorsa 4 de çıktım ve 1 yıl hergün tansiyon şeker ilacı gibi devam edip bıraktım ama kaşıntı olunca tekrar kullandım 1 defa. stres çok etkiliyordu stres yapmayı bıraktım. Bu 3 yıl boyunca hiç tekrarlamadı geçen haftaya dek. Unutup alerjimin olduğu bi ilacı içtim eğer içmeseydim tekrarlamazdı. Yani asıl önemli olan alerji yapan şeylerden ve stresten uzak durmak.
ENAU sehpayacarpanserceparmak_ çok kullandım ama onların hepsi günü kurtardı.bırakınca tekrarladı hep.bi sürü merhem kullandım malesef hepsi kortizonlu o yüzden bıraktım.kafaya takmayarak ve kuruluktan olanlara bol nemlendirici sürerek çözüm buldum
ENAU sehpayacarpanserceparmak_ ay bi de terlemek coşturuyordu yaraları.iskenderun sıcağında ölüyordum içten içe yanar bi de kaşınırdı.alerjimde ve kurdeşende atarax çok kullandım o da robot gibi yapıyordu hatta o kadar uyku yapıyordu ki kafamı kaldıramıyordum
sehpayacarpanserceparmak_ ENAU bende mersinde yasiyorum ve inanilmaz sicak acaba sicaklarmi tetikliyor diye dusunuyorum resmen 42 43derece.
nolmuskine daglidbur bende kurdeşen e benzeyen puppp adında bir hastalık geçirdim. haplar kremler fayda etmedi kortizonlu iğneler vurundum lohusa iken çok zordu … hala kaşıntının yaraları duruyor . Sizin geçt mi
ENAU sehpayacarpanserceparmak_ olabilir yazın artıyordu hep.dayak yemişim gibi her yerimde yara bere..eşimin işinden dolayı Kırklarelindeyiz geldiğimizden beri hiç alerji vs olmadım.sadece cildim çok kuru diye bazen egzama oluyor o da nemlendirince geçiyor