espalp shmsevval ben de sadece denemek için almıştım sma’yı. Günde sadece bir ya da iki kez veriyorum ben mamayı ama hiç içmediği günle arasında gaz farkı olmuyor. Hipp’ten fiyat olarak da daha uygun. Aptamil zaten en pahalısı. Bence denemeye değer Sma 🙏🏻
Arenates1 Bende Hipp kullanıyordum bebelac golda geçtim cok kilo aldı sonra tekrar hippe geçtim hiç doyurmadı içmekte istemedi. bebelac gold cok doyurucu bi mama
isilseyitoglu hipp gerçekten doyurucu bşir mama değil, biberon kaynat, su kaynat, mama hazırla, mama soğut perişan olmuştum bende
shmsevval isilseyitoglu sindirimi çoook kolay ve gaz yapmayan bir mama bebeğime çok iyi geldi ama malesef doyurucu değil bende o yüzden yoruldum sürekli mama yapıyorum
DuyguSentrk shmsevval benimki 4,5 aylık hep hipp kullandık ama kilo alımı baya az olunca bu hafta sma ya geçtik farketti sanki toparlandı biraz ve gaz yapmadı tavsiye ederim
diyabetli_anne shmsevval doğduğundan beri hipp combiotic kullanıylrum 10.5 aylık oldu hala iki saatte bir 120 içiyor mama içtiği zamanlarda anne sütü gibi kolay sindirildiği için çabuk acıkıyor
shmsevval diyabetli_anne iki saat çok kısa bir süre değil mi bütün gün mama yapıp onu içirmekle geçiyor 🤷🏻♀️
yaseminkarakurt Hareketli olsa da sık acıkması gerekmez büyüdükçe öğün aralıkları uzar bebeklerin. Bi aptamil deneyin bence fark eder
DuyguSentrk shmsevval aynen canım baktın gaz yapıyor arada hipte ver dengelesin ben öyle yapıorum gaz ve kabızlık sorunu yasamıorz
diyabetli_anne shmsevval farklı markalar da denedim ben hele ilk 2 ay bu konuyla kafayı bozmuştum bebeğim doymuyor diye. Aptamil gaz yaptı sma nın tadını beğenmedi bebelac gold yoğun olduğu için içmedi ben de bu durumu kabullendim. gaz problemini en aza indiren ve bağırsak florasını olumsuz etkilemeyen bir mama hipp combiotik. Emdiği miktar arttıkça süre de uzayacaktır ama benim oğlum miktarı hiç arttırmadı reflüsü yüzünden hep 120 içiyor. Gece 7 saate kadar mama içmeden durduğu oluyor şuanda. Gündüz süreleri de uzadı eğer ki bebeğiniz severek içiyorsa hiç zorlamayın bir süre sonra mama ve meme redleri başlayacak iyice sinirleriniz bozulur
Mlkplt Alibinnur1707 evet mama kullanıyoruz ama yemiyor bu hafta grip olduk bide atak haftasındayız 19.00 da yedirmiştim saat kaç oldu hala yedirmedim 3 oldu mama hazırlayıp döktüğüm 😩böyle zamanlarda emmediğine daha çok üzülüyorum