Arasinaannesiii Oğlum 5 buçuk aylık dün geceden beri ateşi 39 buçukları buluyor akşam 7den beri hastanedeyiz yeni eve geldik serum taktılar 10 cclik ateşi düştü ama şimdi yine 39.1 :(( bütün tahlilleri yapıldı temiz çıktı bi sıkıntı yok ateş için dönüşümlü calpol dolven veriyorum 1 saat düşüyor sonra aynı devam sürekli ılık duşa sokuyorum ateşi düşüyor 10 dk sonra tekrar yükseliyor artık ne yapacağımı şaşırdım oğluma çok üzülüyorum sabahtan beri emmiyorda mama yaptım onuda içmedi :((
Aria4 Arasinaannesiii aynı durumdayız 1 yaşında kızım 2 gündür bu halde şurupta düşürmüyor aklım almıyor artık
Mom0008 Arasinaannesiii belki 6.hastalık olabilir bi kaç gün ateş seyreder sonra döküntü oluyor hastalık geçiyor tahlilde vs çıkmıyor benmde başıma geldi sadece ateş düşürücü veriyorlar
Frtasf12 Arasinaannesiii boğaz enfeksiyonu kapmasin mi bir hafta önce benim oğlumda aynı şekilde birden ateşi yükseldi 39.6 larda dusmuyordu ek gıda reddi yaşıyorduk çok şükür meme reddi yaşamadık su bile icmiyordu bu arada oğlum 7.5 aylık hemen hastaneye götürdüm boğaz enfeksiyonu kapmış iki tane serum takıldı i Şurup verildi ilaçlar verdim bide bol bol emzirdim iki gündür iyi şükür
eylulyagizmoms_ Arasinaannesiii paranox fitil var iyi geliyor denediniz mi birde kanda enfeksiyon varsa ateş hiç düşmüyor
Frtasf12 Arasinaannesiii ilaçlardan sonra vücutta yüzde döküntuler başladı oda zamanla geçer dedi doktorumuz
Melikeuncu Canım viral enfeksiyon olabilir genelde tahliller temiz çıkar ama ateş düşmez, iyi bir çocuk doktoruna götür bazen yatarak tedavi ile çok hızlı iyilesiyorlar nazende antibiyotik tedavisi yeterli oluyor
Ello Geçen hafta aynı şeyi yaşadık. 3 gün düşmedi ateş doktora götürdük hiçbirşeyi yok. 3. gün 41 dereceyi gördüm nasıl aldım koştum doktora hatırlamıyorum bile. 4. gün ateş bitti yüzde vücutta döküntüler başladı. 6. hastalıkmış. Sizin de öyle olabilir
Kiri57 Arasinaannesiii sürekli çıplak olsun. Tek zıbın tek kat kol bacak açık yani. Harekette ettir hep yatmasın. Su içir. Nemli bez serince soğuk olmasın elinde gez sürekli peşinde.
Arasinaannesiii Kiri57 hep zıbınla zaten bez koy durmuyor ama yıkıyor ortaliği:( ağlayıncada ateşi yükseliyor diye pek üsteleyemiyorum
Dondurmalikahve Arasinaannesiii Viral enfeksiyon kaynaklı o hastalık viral enfeksiyonda antibiyotik tedavisi uygulanmaz özel testler sayesinde bulunuyor bakteriyel enfeksiyon olmadığı için hemen çıkmamıştır
Ayse5100 Arasinaannesiii canm kanda enfeksiyon çıkmamış bide boğazına baktır boğaz enfeksiyonu var mı diye. Aynısını bayramda bende yaşadım inatçı ateş dedi doktor ne enfeksiyon ne boğaz dönüşümlü şurup verdim ateşi yükseldiği anda duşa soktum vücudu kıpkırmızıydi oglumun. Duştan sonra geri yukseldiginde ılık suyla ağız mendilleri ıslatıp koltuk altı ve alnına soğuk kompres yaptım o şekilde rahatladı bide diş olabilir dedi doktor ama bebeğin damağı yeni oluştu baktirdm henüz dis değil dedi. Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatrsnz